Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćosićev kup
Povratak na članak

Navijači Tornada zbog vrijeđanja morali napustiti Baldekin

Zadrovi navijači, za ovu priliku smješteni u "kavez", na to su reagirali skandiranjem "Musa Turčine napuši se.... ". Kako su to nastavili činiti i nakon upozorenja glavnog suca, očigledno prkoseći, Dožai je donio odluku o pražnjenu tog dijela tribine

Komentari 4

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
19:36 17.02.2017.

Bravo za suca

VL
D1
d12345
19:58 17.02.2017.

uvođenje verbalnog delikta kako bi se zaštitili osijećaji nekog Muse......a kada se izrugava sa hr.zastavom i kršćanskim simbolima onda je to satira i širenje kulture.......baš mi je drago što gov.a liberalno dfašistička orwellovska izumiru u S.A.D.u i europi...

VL
RI
Ringo
20:10 17.02.2017.

Najprije osuđujem vrijeđanje bilo koje vrste. Ali apsurdno mi je pražnjenje tribine. Da li se u tom slučaju vraća novac i putni troškovi gledateljima? Sigurno na toj tribini ima netko tko nije vrijeđao, pa je i on izbačen. Zakon ne poznaje kolektivnu krivnju nego samo pojedinačnu i zanima me po kojem zakonu je moguće kazniti nekoga tko nije kriv, tj. izbaciti nekoga tko šuti i gleda utakmicu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.