Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom evakuacije
Povratak na članak

Navijači su u strahu na napade odgovorili pjesmom: Tisuće pjevale Marseljezu

Kada se pročulo što se zapravo dogodilo, nastala je strka, a policija je zatvorila sve izlaze dok se situacija u gradu ne smiri i stabilizira.

Komentari 12

Avatar Jana
Jana
09:34 14.11.2015.

Davno su oni trebali pjevati Marsiljezu. Sada je kasno. Francuska je postala islamska zemlja . Nastavi li se ovako to će biti i ostale Evropske zemlje a Evropljani će živjeti u teroru-

VL
Avatar abakus
abakus
09:28 14.11.2015.

Plači-novinari se ne predaju... Zapjevali marseljezu...? Kako dirljivo! Kako divno! Taman onoliko koliko i nadahnuta, patetična izvješća o budućim liječnicima i fizičarima koji spašavajući živu glavu pred ubojicama koji su im za vratom prelaze našu granicu. Da zapjevali marseljezu... Možda šačica njih, ali bilo bi bolje da su izašli na trgove u prosvjedu protiv ove lijevo-liberalne politike koja pušta lažne izbjeglice da ulaze u Europu kako se kome od njih svidi. I protiv lijevo-liberalnih vlada kojima je sve dopustivo i u redu osim korz cijelu ljudsku povijest normalnog i samorazumljivog domoljublja i brige za vlastiti narod.

VL
LU
ludvig989
09:15 14.11.2015.

Zao mi je ljudi al za ovo je kriva politika eu i angela merkl. Nek sada zovu tzv izbjeglice da dođu. Oni nikako nisu svjesni posljedica.

VL
DU
Deleted user
09:41 14.11.2015.

Zar ima još itko tko misli da je ijednog političara na ijednoj funkciji i u bilo kojoj stranci na svijetu briga što misli stoka sitnog zuba, puk, građan...i zvali ih kako god. Ne. Jedino, jedino kada su izbori, izvade svoje podsjetnike domoljubnih fraza, pustih obećanja i bacaju prašinu. Da nije tako, ovo se ne bi događalo. Zar netko misli da se dolasci i useljavanja ne mogu spriječiti, da SAD-e nemaju moć usmjeriti izbjeglice u Sau.Arabiju, Kuvajt i td? Ma kaj god. Ali, puk,narod,građani,seljaci....stoka sitnog zuba..plaća ceh njihovim "pametnim odlukama", "mudrom vodstvu" i td

VL
NI
nindjago
12:32 14.11.2015.

Bolje bi bilo da uče Mađarsku himnu,jet su oni jefina svjetls točka u EU.

VL
DU
Deleted user
09:28 14.11.2015.

Vive la France!

VL
UN
unbekant
13:56 14.11.2015.

A kad zapadni krvolocni teroristi napadaju Irak,Siriju,Afaganistan,Libiju,onda se takodjer na zapdu pjeva,pa najljepse je s pjesmom ratovati.....................

VL
VL
????
10:56 14.11.2015.

Upravo revolucija u kojoj je nastala Marseljeza je kriva za ovakvo društvo u kojem se događaju ovakvi napadi. Francuska revolucija, izvor svih zala u Europi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.