Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S VARAŽDINOM
Povratak na članak

Navijači skandirali 'Čačiću, odlazi', evo kako je trener Dinama to prokomentirao

- Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli - rekao je trener Dinama.

Komentari 13

FR
freeshooter
00:06 06.08.2022.

Ovo je kada se opet igra bez vezne linije...Mišić nemože spojiti dvije utakmice, pa polako veteranski, još kada se uz njega doda Ivanušec...dobijemo igu bez igre, preskakanje beskorisnim dugim loptama, individulano mučenje igre...i normalno uđe se u nepovoljnu situaciju, kada više ni izmjene ne znače, jer sve loše ostaje...a plemenitog veznog Tolića ni za lijek...ova užasna igra nije bila dostojna Dinama...no valjda je ovo cijena Ludogoreca, ipak najvažnije utakmice sezone...ajmooo plavi lavovi, idemo dalje samo jako...ale ale dinamo ale...

VL
KA
kanđija
23:56 05.08.2022.

Remi zaslužen. Dinamo je odigrao jer to nisu odgodili kao neki a igrači su mislili na utorak. I nista strasno se nije desilo jer nije bilo trke i agresije i to je razumljivo. Suđenje Strukana ispod njegova nivoa. Ono kakoo je obrambeni igrač pred kraj nagazio Drmića je čisti crveni karton. I inače je dopustio Varaždincima pregrubu igru a oni su tako igrali jer su znali da Dinamovci čuvaju noge. Zato će ih iduće kolo isprašiti moji slavonci.

VL
Avatar Darlboro2
Darlboro2
03:29 06.08.2022.

Kaže ima pravo na loš dan!!! Kakav loš dan ?! Svaka utakmica ti je do sad bila loš dan, ali te sada napustila sreća!!!

VL
PA
pappmisi
07:50 06.08.2022.

Daj Oladite ljudi !!! Cacic ostaje on je najbolje resenje u ovom trenutku Prvi izgubljeni bod !! Sta vam je , Samo Dinamo !!! Ako se Petkovic forsira da bi se prodao onda je uredu !4 Ako ne onda nijee , nek vezba na treninzima i kad tamo zabije 10 komada moze u prvu momcad !! Ako zelimo pobjede onda moraju u napadu igrati Drmic i Tolic !!!

VL
Avatar Brko
Brko
09:42 06.08.2022.

Slažem se da uvijek postoje kiksevi, ali čovječe ne može baš svaku utakmicu Dinamo se izvlačit svojom lošom igrom jer igra sa slabim protivnicima, i mogao bi ti Čačiću koji put preuzet krivicu, a ne izvlačit se svaki put.

VL
DU
Deleted user
08:26 06.08.2022.

Dinamo igra bez vezanog reda jer se forsiraju Petkovic, Ivanušec i onaj penzioner Misic, uz njih je Ademi izvan forme a Oršić glumi pomoćnog beka i kak onda na zelenu granu

VL
TB
tomislav.bjelic
14:12 06.08.2022.

svi igraju bunker protiv Dinama, teško je igrati protiv bunkera, liga mora uvest neka pravila protiv tih bunkera, utamice su postale besmislene, ne mogu se niti igrači razviti ako svi igraju samo bunker. A Čačić nije Trapatoni ali je znatno jeftiniji, bez poraza, osvojio prvenstvo, superkup, ima velike šanse da uđe u skupinu lige prvaka. S druge strana sve to ostvaruje s klubom protiv kojeg su svi mediji, koji nema niti stadion, kojeg napadaju i unutarnji i vanjski neprijatelji Hrvatske. Kao da gledam osamdesete, tako su tada svi bili protiv Dinama. Trebamo sve hrvatske klubove da budu jaki a ne ih rušiti, šteta za Osijek i Rijeku, neka Hajduk barem uspije sve pobijediti da se poveća koeficijent da bi jednog dana imali dva predstavnika u ligi prvaka.

VL
JU
juma
12:35 06.08.2022.

Rezultat je bitan, ali je očigledno da je svaki igrač postao lošiji nego prije sezonu ili dvije. Ne znam koliko je tu krivac samo Čačić, ali neki jednostavno nisu za prepoznati. Osim toga prošle sezone fulalo se s pojačanjima, a neki bitni igrači kao Majer, Jakić ili Gvardiol su otišli. Pojačanja ove sezone još uvijek se nisu uklopila i tu je Čačić stalnim rotacijama dosta kriv. Kada se sve to sabere imamo igru kakvu imamo. Sva sreća pa su i Osijek i Rijeka u krizi, a Hajduku želim što više uspjeha u Europi, jer tako barem neće biti fokusirani na prvenstvo.

VL
BI
billynik
11:50 06.08.2022.

A da sačekate da izgubi barem jednu utakmicu prije nego ga smijeniti.

VL
MI
Miko33
08:12 06.08.2022.

Mislim da je vrijeme da se Bjelica vrati.

VL
DM
drazen.muhvic
07:19 06.08.2022.

Tri su igračka rješenja za bolji Dinamo. Prvo: Petkovića dati na posudbu u nekog talijanskog četvrtoligaša. Oni iz druge i treće su ga pročitali, a u četvrtoj valjda ima neki koji traži pričuvnog centarfora? Drugo: Oršića pokušati vratiti u Južnu Koreju i oko vrata mu još staviti paketić sa milijunom eura gratis. Tip ne može predriblati i pretrčati niti kuhinjski stolac. Treće: Tata bi trebao povući svoje veze u pravosuđu da Bočkaja osude na višegodišnju kaznu zatvora. I riješen je problem lijevog bočnog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.