Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni nogomet

Navijači Sampdorije "pokopali" talijansku ligu

Ivan Rakitić
Reuters
09.01.2011.
u 17:41

Nogometaši Schalkea u prijateljskoj su utakmici sa 3:0 pobijedili Karabukspor.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u 87. je minuti postigao treći pogodak za svoju momčad. A zanimljivo je bilo 19. kolo talijanskog nogometnog prvenstva. U spektakularnoj golijadi Milan je kod kuće remizirao (4:4) protiv Udinesea, čak tri pogotka postignuta su u posljednjih osam minuta. Po dva pogotka postigli su Pato i Di Natale.

A na simboličan su način navijači Sampdorije proslavili 2:1 pobjedu svojih ljubimaca u Genovi nad Romom. Na tribine su donijeli veliki lijes ispod kojeg su izvjesili transparent "Doviđenja, Serie A". Bila je to simbolična navijačka ocjena stanja u talijanskom nogometu.

Ostali rezultati: Bari - Bologna 0:2, Catania - Inter 1:2, Cesean - Genoa 0:0, Chievo - Palermo 0:0, Fiorentina - Brescia 3:2, Lazio - Lecce 1:2, Parma - Cagliari 1:2. Poredak: Milan 40, Lazio 34, Napoli 33, Roma 32, Juventus 31 (18), Palermo 31, Inter 29 (17)...

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:45 10.01.2011.

Švicarac i Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitich u 87. je minuti postigao treći pogodak za svoju momčad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije