Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SKANDAL

Navijači Rudara ponovno 'u akciji' - skandirali su ratnom zločincu Ratku Mladiću!

Rudar
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
02.11.2015.
u 17:03

Klub je zbog toga u rujnu ove godine platio 2800 eura, a na adresu će stići nova kazna Disciplinske komisije nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, to je sasvim sigurno.

Navijači Rudara iz Prijedora ponovno su napravili incident skandiranjem ratnom zločincu Ratku Mladiću tijekom utakmice protiv sarajevskog Željezničara.

Klub je zbog toga u rujnu ove godine platio 2800 eura, a na adresu će stići nova kazna Disciplinske komisije nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, to je sasvim sigurno.

Ratko Mladić je odgovoran za genocid i brojne zločine nad Bošnjacima, bosanskim Hrvatima i drugim nesrpskim civilima od svibnja 1992. do kraja 1995. godine, zbog čega mu se sudi u Haagu.

Da ništa ne ide prema naprijed, potvrđuju navijači Rudara jer redovito mu pjevaju u čast. Većina njih nije se ni rodila dok je taj monstrum harao ovim prostorima, što jasno daje do znanja otkud im ideje za pjesme i pokazuje nam da čak niti puževim koracima neki dijelovi bivše Jugoslavije ne idu prema naprijed...

>> Navijači PAOK-a ovom su skandaloznom porukom veličali Ratka Mladića!

Komentara 6

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
22:24 02.11.2015.

EUJanez alias Pravi Hrvat ...kako si ti inteligentan ..kako ti bistro pišeš ..cijela Slovenija se ponosi s tobom!

DH
dalibor.hren
21:01 02.11.2015.

Naši zovu Pavelića, crtaju svastike, bacaju bengalke i topovske udare...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:09 02.11.2015.

početkom 2016. će krenut isplata štedišama ljubljanske banke kojih ima 130000 u HR.... težak je to udarac za malu zloveniju a bit će ih još

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije