Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrićev povratak

Navijači Reala: Napokon! Vraća se najbolji veznjak svijeta i naš motor!

Luka Modrić, Marcelo
UESyndication/PIXSELL
20.02.2015.
u 09:00

Jučer se Modrić vratio treninzima i počeo raditi s ostatkom momčadi. Na Marci je objavljena kratka vijest o njegovu povratku, a postala je najkomentiranija na cijelom portalu.

U studenom prošle godine na utakmici između Hrvatske i Italije ozlijedio se Luka Modrić. Već prve prognoze nagovještavale su da Luku čeka duža pauza, što je rastužilo Carla Ancelottija i navijače Reala. 

95 dana kraljevski klub bio je bez njega, što se vidjelo i na terenu. Nije Real u tom razdoblju upao u neku veliku krizu, ali vidjela se razlika u igri i koliko im nedostaje hrvatski reprezentativac. Pogotovo u utakmicama protiv Atletica (kup i prvenstvo) u kojima su izgubili bitku na sredini terena, a Toni Kroos izgledao je izgubljeno.

Jučer se Modrić vratio treninzima i počeo raditi s ostatkom momčadi. Na Marci je objavljena kratka vijest o njegovu povratku, a postala je najkomentiranija na cijelom portalu.

"Napokon", uskliknuo je jedan od navijača, a drugi dodao i dobio najviše pozitivnih glasova:

"Ovo mi je najljepša i najdraža vijest ovoga dana."

Zaista, Luku u Madridu vole svi. Jer, osim što je odličan igrač, uvijek na terenu daje sve od sebe, dok izvan njega vodi normalan i primjeran život, daleko od skandala i incidenata. Onaj tko je jučer čitao komentare navijača na španjolskim medijima i forumima mogao je shvatiti što za njih znači naš Luka. 

"Dobra vijest je što se ovaj tip vraća, on je najbolji centralni veznjak svijeta. Kroos, Modrić i Isco opet će nam vratiti ravnotežu u igru."

"Bez ikakve dvojbe, on je motor Reala."

"Najbolja vijest u 2015. godini. Samo bez žurbe, nadam se da bi krajem mjeseca mogao malo i zaigrati. Naravno, neki zbog toga neće dobro spavati."

"Luka, tako si nam nedostajao..."

>>Napokon se vratio! Pogledajte prvi pravi Modrićev trening nakon ozljede

Komentara 4

EF
epic.flyer
09:39 20.02.2015.

Luki želim sretan povratak u Real kao i, da odlično odigra protiv Norveške koncem sljedećeg mjeseca za repku!

MA
Majur
10:43 20.02.2015.

Luka majstoreeee......

LU
lukateli1
10:41 20.02.2015.

Hvala Bogu! Vraca nam se Lukateli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije