Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slogan za autobus

Navijači prijedlozima za slogan ismijali HNS: 'Odmah se vraćamo', 'Mamić i sinovi', 'Provjeri zapisnik'...

Hrvatska - Izrael
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
30.03.2016.
u 18:28

HNS je na svojoj stranici pružio priliku navijačima da odaberu najbolji slogan i osvoje ulaznice za Euro...

Uefa je u siječnju pozvala navijače zemalja sudionica Europskog prvenstva da osmisle i predlože slogane koji će krasiti autobuse reprezentacija na Euru u Francuskoj, a među brojnim prijedlozima za hrvatski autobus izabrana su tri najbolja:

1. Srce. Ponos. Hrvatska!

2. Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

3. Jedan tim, jedan cilj, Hrvatska iznad svih!

Navijači Vatrenih sada imaju priliku među najbolja tri odabrati pobjednički slogan koji će krasiti autobus Vatrenih na europskoj smotri na kojoj će Hrvatska snage odmjeriti s Turskom, Češkom i Španjolskom, a pobjednika, dakako, očekuju i nagrade, koje uključuju i ulaznice za utakmice EP-a u Francuskoj.

Natječaj je dostupan na službenim stranicama Europske nogometne federacije.

HNS je i na svojoj Facebook stranici pružio priliku navijačima da odaberu najbolji slogan, no mnogi od njih ponudili su svoje prijedloge kojima su ismijali vodstvo HNS-a, propust sa zapisnikom na utakmici mlade reprezentacije te izglede Hrvatske na Euru.

 

Između najbolja tri slogana odaberite pobjednički slogan koji će krasiti autobus Vatrenih na Europskom prvenstvu.#EURO2016 #Hrvatska #Croatia #BudiPonosan #BeProud

Posted by Hrvatski nogometni savez on 30. ožujka 2016

 

Evo nekih prijedloga: 

  • Pobjeđujemo na terenu, gubimo za zelenim stolom
  • U bus smiju samo oni s dva ili više kartona
  • Za Zdravka i u rikverc
  • Pripazite vi bolje da vam igrači koji nemaju pravo nastupa ne igraju... ostavite se vi slogana
  • Dva puta provjeri spisak igrača
  • Nismo u transu, nego u Čazmatransu
  • Tata Zdravko
  • HNS mafija
  • Opet ništa
  • Bit će bolje
  • Provjeriti zapisnik prije utakmice
  • Mamić i sinovi
  • Dođeš, vidiš, odeš
  • Mi možemo bolje, al nemamo volje
  • Odmah se vraćamo
  • For Sale

>>Sramotni propust HNS-a: Slika bahatosti i nemara

Komentara 67

DO
dodotatino
19:14 30.03.2016.

Baš je krasno čitati komentare novinara i vas pojedinaca koji se naslađujete našim propustom. Toliku količinu oduševljenja ne osjetih još od presude Karađiću, joj ne to nisu ove novine. Sramite se svoje mržnje prema jednoj instituciji, prema nečemu još jedinom uspješnom u ovoj napačenoj državi. Vi ste smeće koje truje eter i zrak koji budući naraštaji udišu. VL je rasadnik mržnje prema hrvatskoj reprezentaciji i nogometu. Vaši novinari su nadničari od par gemišta za šankom a od sporta znaju samo par njih nabrojati. Svakako da se ovakav propust nije smio desiti ali to vi sada pretvarate u svoju pobjedu, protiv čega, protiv pobjede u Španjolskoj, protiv plasmana na EP. Srami te se. Kada će vaš neki sportski novinar biti u nekoj kategoriji za nagradu izvan pljuvanja, nikada. Dno dna, sramota. Da li imate ono od Jovanovića ogledala da se zorom pogledate ako se još možete pogledat u oči. A vi razni kvazi borci za pravdu primite se posla za bolju hrvatsku a ne za pljuvanje ove, Ona kakva je takva je i moja je i ne dam je nikom " i ko po njoj gazi po mom srcu pleše". Sram vas bilo, jadni ste i žalostan ok..

HR
HR4ever
19:48 30.03.2016.

Za domovinu spremni !!!!!

Avatar peet
peet
19:01 30.03.2016.

Agramer.... kad ode ZM doci ce neki drugi ZM. I tako dok smo zivi.. Kao sto sam ti i govorio boli me racku za vodstvo Dinama i Reprezentacije.. Ja sam samo navijac😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije