Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO TO RADE PORTUGALCI

Navijači Porta kamenovali autobus s igračima Benfice

Huligani
Pixsell
02.05.2010.
u 17:58

Huliganski su ispad u prijepodnevnim satima nedjelje kreirali navijači četverostrukih uzastopnih portuglaskih prvaka, nogometaša Porta.

Autobus s navijačima Benfice, najvećeg Portova rivala u državi, koju samo nijanse dijele od prvog naslova prvaka nakon 2005. godine uoči večerašnjeg (21.15) derbija 29. kola na stadionu Dragao, domaći su huligani zasuli kamenjem te zalijali plavom bojom, koja prevladava na dresovima njihovih ljubimaca.

Vozačko staklo nije izdržalo kišu kamenja, a njegovi odlomljeni komadići ozlijedili su ruku jednog policajca koji je pratio autobus na motociklu.

Vrlo sličan incident u siječnju su kreirali navijači Benfice napavši tada autobus s igračima Porta.

Dva kola prije kraja Benfica vodi na ljestvici portugalskog prvenstva sa šest bodova prednosti pred Sportingom iz Brage. Iz preostala im dva kola treba jedan bod da bi formalno osvojili 32. naslov portugalskih prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije