Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Navijači Porta hukali Balotelliju, a imaju tri bijelca u momčadi

Balotelli
Reuters
17.02.2012.
u 12:34

– Zato volimo igrati u Engleskoj, takve se stvari tamo ne događaju – rekao je Yaya Toure

Iz Manchester Cityja prijavili su Uefi rasnu diskriminaciju za gostovanja i pobjede kod Porta 2:1 u šesnaestini finala Europske lige.

Napadač Mario Balotelli požalio se da je bio žrtva navijačkih uvreda po rasnoj osnovi, a veznjak Yaya Toure potvrdio je njegove navode i dodao da su i njemu hukali pa su nakon utakmice otišli do Uefina delegata sve prijaviti.

– Zato volimo igrati u Engleskoj, takve se stvari tamo ne događaju. Možda u drugim zemljama ne očekuju crne igrače. No, mislim da će se njihova razmišljanja u budućnosti promijeniti i da će postati otvoreniji – rekao je Toure.

Inače, u momčadi Porta sinoć su na Draguu istrčala samo tri bijelca...

Ključne riječi

Komentara 6

XY
xyxyxy
12:47 17.02.2012.

Zašto se uopće igrači obaziru na takve propale slučajeve kojima je jedini cilj u životu vrijeđati da bi si skrenuli pozornost sa svojih jadnih života u kojima nema ničega vrijednog i normalnog? Da su ti \"navijači\" normalni, nikad ovo ne bi napravili, a luđake ionako treba ignorirati ako ne pčnu raditi neku veću štetu. Za njih bi najveća kazna bila da se ti igrači uopće ne osvrnu na te uvrede, da novinari ne spomenu to u izvještaju, pa bi im propao jedini preostali pokušaj da misle da su netko i nešto. Uzrujavati se zbog nečega što je rekao neki luđak i jadnik je besmisleno.

MA
Mamlaz
12:58 17.02.2012.

\'\'U Engleskoj se takve stvari ne događaju\'\'!!! E, ovo me bome nasmijalo. Pa u Engleskoj je FA kaznio crnca (nemrem se sad sjetiti koji, ali reprezentativac) zbog rasističkog vrijeđanja crnaca.

MA
Mamlaz
13:00 17.02.2012.

A što se Baloteleta tiče, briga me je li crn, bijel, tirkizan ili žut sa roza točkicama: ja bi mu hukao isključivo jer je dokazano idiot kakav se rađa jednom u milijardu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije