Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milano u kockicama

Navijači okupirali glavni trg, s vrha Milanske katedrale vijore se hrvatske zastave!

Hrvatski navijači u Milanu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
16.11.2014.
u 16:00

Zapaljeno je i nekoliko baklji, ali nikakvih incidenata nije bilo, naši navijači zasad se ponašaju za svaku pohvalu

Hrvatska će večeras imati sjajnu podršku na San Siru u Milanu, očekuje se oko sedam tisuća naših navijača koji su već sad napravili odličnu atmosferu u središtu Milana. Oko pet tisuća navijača u kockicama "okupiralo" je glavni milanski trg i okolne ulice, odlično se zabavljaju, raspjevani su i veseli.

Na vrh 108 metara visoke Milanske katedrale postavljene su dvije hrvatske zastave, što je postala velika atrakcija pa su japanski turisti to fotografirali za uspomenu. Zapaljeno je i nekoliko baklji, ali nikakvih incidenata nije bilo, naši navijači zasad se ponašaju za svaku pohvalu.

U gradu je i jako puno policije, ali nije bilo potrebe za njihovom intervencijom...

>>Zdravko Mamić: 
Niko Kovač je najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi

>>Štimac: Utakmica protiv Italije pokazat će radi li Kovač dobro

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentara 21

Avatar tetina
tetina
16:28 16.11.2014.

naši navijači su uvijek dobri samo što ih provociraju ovi hrvatski mediji... ovi hrvatski mediji kao da jedva čekaju da se što dogodi ili da Hrvatska reprezentacija izgubi da oni mogu piskarati i pisati bljuvotine ...dragi navijači nemojte im datiti materijala neka nemaju ovi novinari što pisati...a momci neka pobjede pa da razočaraju sve ove koji jedva čekaju da izgube pa da se osvećuju Kovaču i Šukeru i cijelom HNS..

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:31 16.11.2014.

ajme što je lipa ova slika ispred katedrale

TU
tukinjo
16:37 16.11.2014.

Bjezite ljudi... Bjezite iz grada...😃😃😃. Naprijed vatreni.. Razveselite nas u ova tmurna i tuzna vremena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije