Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donirao lopte

Navijači Marsonije pokušali vrijeđati Šukera, ali ih je izbjegao

Davor Šuker
VL
12.02.2015.
u 20:43

Predsjednik HNS-a nije došao na igralište, jer su ga tamo čekali navijači.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je na poziv člana svog Izvršnog odbora i novog-starog predsjednika Nogometnog saveza Brodsko-posavske županije Dubravka Galovića bio prisutan na Izbornoj skupštini tog saveza u Slavonskom Brodu.

Tom prigodom donirao je pedesetak lopti nogometnoj školi nekadašnjeg prvoligaša. Dio donacije otišao je i drugom gradskom četvrtoligašu Željezničaru, u kojemu je Mandžo na posudbi odigrao svoju prvu seniorsku polusezonu.

No, nije došao na igralište, jer su ga tamo čekali navijači Marsonije koji su ga željeli izvrijeđati.

>> Ćiro proslavio 80. rođendan: Šuker mi nije čestitao, on se ne javlja ni svome ocu

Komentara 7

IK
Ikonoklast
23:36 12.02.2015.

Vridjat Sukera? ma nije valjda? covika koji je osudjen zbog kradje novcica u avionu, koji je prodava dresove navijacima reala, koji je prodava karte rep. hrvatske,koji za sebe govori u trecem licu i koji je napravija u dvoristu vikendice kip samog sebe? Nije moguce, da njega vrijedjaju, pa zasto?

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
21:50 12.02.2015.

Ma je?

DI
diskasting
10:40 13.02.2015.

Ono što nevidiš, nečuješ, ne pročitaš, to se nije niti dogodilo..... tak razmišlja šuker, i kad mu viče i zviždi 30 tisuća ljudi ili trideset mahne i brže bolje u ložu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije