Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI MARIO!

Navijači Juvea poslali poruku Mandžukiću, njegov odgovor izazvao oduševljenje

ITA, UEFA CL, Juventus Turin vs AS Monaco
EXPA/PIXSELL
19.01.2021.
u 13:49

"Marione, uvijek ćeš biti u našim srcima zbog onoga što si radio, zbog tvoje predanosti i posebnog odnosa koji si imao sa svima nama.

Hrvatski napadač Mario Mandžukić potpisao je ugovor s talijanskim Milanom. To mu je druga epizoda u tamošnjoj Seriji A nakon što je više od četiri godine proveo u Juventusu, ljutitom rivalu Rossonera

Ipak, nakon svih uspjeha i radosti koje je donio Bianconerima, navijači nisu zaboravili na njega. Na Instagram profilu Curva Sud Juventus, kao da pišu pismo staroj ljubavi, objasnili su zašto ga još uvijek vole.

"Marione, uvijek ćeš biti u našim srcima zbog onoga što si radio, zbog tvoje predanosti i posebnog odnosa koji si imao sa svima nama.

Voljeli smo te zbog borbenosti koju si pokazivao na svakoj utakmici.

Voljeli smo te zbog straha koji si izazivao kod protivnika.

Voljeli smo te jer se nisi smijao i zbog onih rijetkih trenutaka kada si to ipak radio.

Uglavnom, popis razloga je dug, ali stvarno smo voljeli ovog igrača.

Marione će idućih šest mjeseci biti igrač Milana. On je profesionalac i pod svaku cijenu se želio vratiti u Italiju. Ne osuđujemo ga što će sada igrati za našeg rivala, ali će nas boljeti da ga vidimo kao protivnika na terenu i mislimo da će to boljeti i njega. 

Dragi Marione, želimo ti da ovih šest mjeseci u Italiji provedeš u najljepšem raspoloženju, ali bez pobjeda. Ciao, Mariona.

Tvoji navijači Bianconera!"

Mandžukić im je odgovorio u komentaru: "Hvala vam na ovim prekrasnim riječima. Uvijek ću biti ponosan na njih", a naravno, njegov odgovor dobio je tisuće lajkova i komentara.

Komentara 3

KA
kakokad
15:13 19.01.2021.

Posten Borac. Uvjek izgara na terenu

DU
Deleted user
22:43 19.01.2021.

A ne oni naši baletani, samo se naslikavaju i u važnim trenucima na terenu skrivaju, bem ti škotske velikane

PE
PE
13:10 20.01.2021.

Žao mi je što nije odigrao 100 puta za repku, nekako ova brojka 89 prazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije