Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstor Luka

Navijači izabrali: Ovo je najbolji Modrićev potez otkako je u Realu!

Luka Modrić i Sergia Ramos
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
16.03.2017.
u 13:23

– Uh, 200 utakmica. To je velika stvar za mene. Presretan sam što sam u Realu i nadam se da ću odigrati još 200 utakmica za ovaj klub – rekao je Luka.

U utakmici protiv Betisa Luka Modrić obilježio je jubilej, svoju 200. utakmicu za madridski Real. Hrvatski reprezentativac i kapetan vatrenih u Madrid je stigao u ljeto 2012. godine, a već nakon nekoliko dana debitirao je protiv Barcelone i osvojio Superkup.

U početku se malo mučio, trebalo mu je vremena za prilagodbu, ali danas je jedan od stožernih igrača kraljevskog kluba. Navijači i suigrači ga obožavaju, a treneri bez njega ne mogu zamisliti prvi sastav. Nakon Betisa, suigrači su mu u svlačionici priredili iznenađenje i darovali dres s brojem 200.

– Uh, 200 utakmica. To je velika stvar za mene. Presretan sam što sam u Realu i nadam se da ću odigrati još 200 utakmica za ovaj klub – rekao je Luka.

Marca je odmah pokrenula anketu i navijače pitala koji je njegov najbolji potez u dresu Reala. U izbor je stavila njegov gol Manchester Unitedu na Old Traffordu kojim je spasio Real u Engleskoj, ubačaj iz kornera za gol Sergija Ramosa u finalu Lige prvaka protiv Atletica, koji je Real odveo u produžetke i omogućio osvajanje desete 'kante', povratak nakon ozljede, zatim sjajan gol u završnici za pobjedu protiv Granade te potpis novog ugovora do 2020. godine.

Najviše glasova, njih 57 posto, dobio je ubačaj za Sergija Ramosa, a na drugom mjestu je gol protiv Uniteda. Slijedi potpisivanje novog ugovora, povratak nakon ozljede te na zadnjem mjestu gol Granadi.

>>Bio je jedan od najvećih talenata, reprezentativac, s 19 godina vrijedio je 5 milijuna eura. Sada ga nitko ne želi!

 

Komentara 4

Avatar Zoroosvetnik
Zoroosvetnik
14:17 16.03.2017.

koliko bjedan može biti id.... koji nekome kaže " nećeš dugo"

FA
Fake
17:19 16.03.2017.

Luka,naš mali čarobnjak.Majstore,samo tako i dalje,legendo.

KA
kajinx
17:18 21.03.2017.

muh: Lukica... Imam dobru vijest za tebe "muh": Vlasina pobjedila Cara Konstantina 2:0 !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije