Naslovnica Sport Nogomet

Navijači iz Livna napadnuti palicama i bakljama u Mostaru, policajac izvukao pištolj

Uhićen je navodno samo jedan napadač, a utakmica je nakon incidenta nastavljena
17. ožujka 2019. u 18:17 10 komentara 6013 prikaza
Utakmica Branitelj - Zrinjski
Foto: Screenshot/YouTube

Navijači NK Troglav iz Livna napadnuti su na tribinama tijekom utakmice u Mostaru gdje su, u sklopu natjecanja Prve lige Federacije BiH, gostovali kod HNK Branitelj iz Rodoča.

Kaos na polufinalu Rivali pokušali upasti među navijače Dinama, policija jedva spriječila krvoproliće

Kako doznaje portal Bljesak.info, desetak navijača koji su iz Livna došli bodriti svoj klub, napala je skupina od dvadesetak mladića tako što su s bakljama i palicama upali na tribine stadiona.

Intervenirala je i policija, a navodno je jedan od policajaca, kako bi smirio izgrednike izvukao i pištolj. Uhićen je navodno samo jedan napadač, a utakmica je nakon incidenta nastavljena.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • pinkec:

    "Novinaru" manipulatoru! A zašto ne kažes s kime su igrali? To je bilo u susretu sa Veležom, na lijevoj, muslimanskoj strani, gdje nije buo niti jedan Hrvat iz Mostara!

  • komar64:

    Evo još jedna klasična novinarska podvala...vi ste zlo ovog društva.

  • pinkec:

    Alza, išao sam na Bljesak.info i ako je to bilo u Rodoču, onda nije u Mostaru ... Citat: "Kako doznaje portal Bljesak.info, desetak navijača koji su iz Livna došli bodriti svoj klub, napala je skupina od dvadesetak mladića tako što ... prikaži još! su s bakljama i palicama upali na tribine stadiona."