Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH

Navijači iz Livna napadnuti palicama i bakljama u Mostaru, policajac izvukao pištolj

Utakmica Branitelj - Zrinjski
Foto: Screenshot/YouTube
17.03.2019.
u 18:17

Uhićen je navodno samo jedan napadač, a utakmica je nakon incidenta nastavljena

Navijači NK Troglav iz Livna napadnuti su na tribinama tijekom utakmice u Mostaru gdje su, u sklopu natjecanja Prve lige Federacije BiH, gostovali kod HNK Branitelj iz Rodoča.

Kako doznaje portal Bljesak.info, desetak navijača koji su iz Livna došli bodriti svoj klub, napala je skupina od dvadesetak mladića tako što su s bakljama i palicama upali na tribine stadiona.

Intervenirala je i policija, a navodno je jedan od policajaca, kako bi smirio izgrednike izvukao i pištolj. Uhićen je navodno samo jedan napadač, a utakmica je nakon incidenta nastavljena.

Ključne riječi

Komentara 11

PI
pinkec
23:36 17.03.2019.

"Novinaru" manipulatoru! A zašto ne kažes s kime su igrali? To je bilo u susretu sa Veležom, na lijevoj, muslimanskoj strani, gdje nije buo niti jedan Hrvat iz Mostara!

KO
komar64
09:07 18.03.2019.

Evo još jedna klasična novinarska podvala...vi ste zlo ovog društva.

PI
pinkec
05:45 18.03.2019.

Alza, išao sam na Bljesak.info i ako je to bilo u Rodoču, onda nije u Mostaru ... Citat: "Kako doznaje portal Bljesak.info, desetak navijača koji su iz Livna došli bodriti svoj klub, napala je skupina od dvadesetak mladića tako što su s bakljama i palicama upali na tribine stadiona."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije