Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve jasno
Povratak na članak

Navijači ismijavali potez IHF-a. Otkriveno zašto je Amerikanac igrač utakmice protiv Hrvatske

Gary Hines je potpuno neočekivano bio igrač susreta Hrvatska - SAD

Komentari 9

LJ
Ljudeman
14:44 16.01.2023.

Onda za sljedeće prvenstvo nek otkažu natjecanje. Uvesti online glasovanje i momčad s najvećim brojem glasova nek bude prvak

VL
BE
Berri
14:43 16.01.2023.

Kad Amerikancima odgovara onda se koristi kriterij glasovanja gledatelja, a kada im ne odgovara onda odlučuje stručni žiri. To je kao u Plesu sa zvijezdama.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
14:43 16.01.2023.

To je vrlo tesko za povjerovati jer je u USA rukomet izuzetno nepopularan, gotovo nepoznat sport.

VL
ZO
zoranos
16:22 16.01.2023.

Ovaj sport je izgubio svaki smisao! Em se igra samo u 15ak država svijeta za ozbiljno, em je još sustav natjevcanja napravljen tako da u jednoj utakmici riješavaš sve do polufinala! Dakle mi izgubili prvu utakmicu sa velikom razlikom i nemamo više šanse (imamo ali male) da dohvatimo 1/2 finale čak i ako sve do kraja sada dobijemo?!?!? Daj ajde mijenjajte sustav ili prestanite promovirati taj sport kod nas više! Sad još i ovo sa aplikacijom i glasovanjem - tako je mogao i Cindrić biti igrač utakmice?!?!?!

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
16:13 16.01.2023.

Navijači podržavali potez IHF-a. Otkriveno zašto je Amerikanac igrač utakmice protiv Hrvatske jer navodno organizator želi nagrađivati i podržavati na terenu one iz zapadne civilizacije, razvijene kulture i savremene nature.

VL
DU
Deleted user
14:53 16.01.2023.

Nama nikako ne ide u glavu,da nas cjeli svjet mrzi,i nikad nas nece prihvatiti,ne samo Hrvatsku,nego cjeli Balkan,od Slovenije,do Makedonije,ali uzivajmo u nasim pobjedama,pa neka nas i dalje mrze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.