Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad huligana

Navijači Hajduka napadnuti u Zenici, gađali ih kamenjem

Hajduk, Torcida (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
02.03.2013.
u 20:27

Navijači Hajduka napadnuti su nakon što su se u Zenici zaustavili na objedu. Huligani su ih gađali kamenjem.

Skupina navijača Hajduka napadnuta je danas prije podne u Zenici. Huligani su ih zasuli kamenjem nakon što su se navijači zaustavili u Zenici na objedu.

"Razbijen je izlog, ali većih incidenata nije bilo", rekla je glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije Aldina Ahmić, prenose tamošnji mediji.

Radi se o navijačima Hajduka podrijetlom iz Bosne i Hercegovine koji su išli na utakmicu s Cibalijom u Vinkovce. Nakon incidenta su dobili pratnju policije.

Ključne riječi

Komentara 8

PI
pinichi
13:39 03.03.2013.

Zenica, Sarajevo i drugi gradovi u BiH nisu zdrava područja za Hrvate. Samo izjašnjavanje Hrvatom u ovim mjestima zločin je za "tolerantne multikulti" muslimane. Tamo je politika od svih napraviti "bosance". Slobodno je reći da si katolik, a tko za sebe rekne da je Hrvat obično mu prilijepe etiketu ustaše ili fašiste.

TR
trolokva
20:41 02.03.2013.

a dobro bit ce prilike za odmazdu

DU
Deleted user
21:46 02.03.2013.

Tko naivno vjeruje u dobrotu svjetskih rekordera u promjennama imena (jesu li uopće narod?) taj ih bolno upozna na vlastitoj koži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije