Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFRIČKI KUP NACIJA

Navijači Ekvatorijalne Gvineje poginuli u eksploziji dok su gledali utakmicu

eksplozija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.01.2015.
u 20:20

Zbilo se to u glavnom gradu Ekvatorijalne Gvineje Conakryju. Da tragedija bude veća, do eksplozije u kojoj su stradala tri navijača došlo je slučajno.

Afrički Kup nacija nekako ne može bez loših vijesti i pogibije navijača, a dogodilo se to i ove godine jer su tijekom zajedničkog gledanja dvoboja 1. kola skupine D između Ekvatorijalne Gvineje i Obale Bjelokosti (1:1) tri navijača poginula od eksplozije granate.

Zbilo se to u glavnom gradu Ekvatorijalne Gvineje Conakryju i da tragedija bude veća, do eksplozije je došlo slučajno.

– Prvo sam mislio da je riječ o nekom kratkom spoju, no buka je bila prejaka i bilo je mnogo dima. Srećom, ostatak moje obitelji nije bio ovdje, jer da jest, mogli su poginuti – rekao je jedan od očevidaca događaja.

Oglasili su se i članovi reprezentacije preko kapetana Kamila Zayattea.

– Željeli smo dati ljudima u domovini nešto čemu se mogu veseliti i znali smo kako se slavilo nakon dobrog rezultata. A onda smo čuli za tragediju u Conakryju. To su strašne vijesti.

>> ''Osuđujem terorizam, ali Kup nacija će se igrati!''

Komentara 2

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
20:45 23.01.2015.

Ovo bi trebao biti novinarski članak? Slučajna eksplozija granate među navijačima koji su gledali utakmicu? Otkuda i kakva granata? Netko ju je ispalio ili ju je donio netko od gledatelja? Je li bilo ranjenih? Članak je pisao nesposoban novinar ilinar ili se radi o odnosu:"To je ionako samo Afrika!"?

CR
Croafric
07:48 24.01.2015.

Stvarno vam je novinar profesionalan, pa on nezna ni kako se zove drzava u kojoj se to desilo a u kojoj je Kup Nacija on je sve pomijesao.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije