Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malobrojni na tribinama

Navijači: Da je nas u Turskoj bilo 4000, zgazili bismo Slovence

\'29.08.2010., Istanbul ?2010 FIBA SP Istanbul. Utakmica grupe B  Hrvatska-Iran u Abdi Ipekci Areni.Navijaci  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Zeljko Lukunic/PIXSELL
05.09.2010.
u 14:15

Među malobrojnim Hrvatima koji su bodrili košarkaše u Istanbulu bila su i dvojica tv voditelja, Mirko Fodor i Petar Štefanić.

Kad je već broj hrvatskih navijača u opadanju, za Hrvatsku su navijali neki Turci. Među njima i Tarkan. Ne onaj slavni pjevač već Tarkan Sengul, inženjer mehanike. Vidjeli smo ga u majici s potpisima hrvatskih igrača. Zašto pak hrvatskih navijača u Istanbulu nije bilo ni približno koliko Slovenaca pokušao nam je objasniti Darinko Marković, direktor TMD-a Travel.

– HKS je ustupio pravo prodaje karata samo Adriatica.netu i Jumbu, a mi smo svojih 16 karata morali platiti Adriatici po dvostrukoj cijeni. U Hrvatskoj su ulaznice za pet utakmica stajale 2050 kuna, a ovdje na mjestu događaja 125 eura. Slovenci su se dobro snašli jer ako su karte bile podijeljene na šest reprezentacija, onda oni nisu mogli dobiti 3500 u dvorani kapaciteta 12.000 gledatelja.

U toj TMD-ovoj skupini bio je i televizijski voditelj Mirko Fodor sa suprugom Vesnom. Mirko kaže da igra košarku, tenis i nogomet, da prati hokej i da navija za NK Zagreb. Kao takav često je i na velikim natjecanjima:

– Bio sam na nogometnom SP-u u Francuskoj i Njemačkoj te na EP-u u Austriji. Bio sam u Minsku, a s nogometašima ću i u Tbilisi. U Istanbulu je i Fodorov kolega s HRT-a Petar Štefanić. On je standardan na velikim natjecanjima zajedno s prijateljem Draženom Nimčevićem.

– Nećemo na EP u Litvu, dosta nam je ovih predvidivih scenarija naše reprezentacije – ističe Petar.

U prvim navijačkim redovima vidjeli smo četvoricu informatičara, Nikicu i Davora iz Zagreba te Vedrana i Milu iz Omiša.

– Mi smo si sve sami organizirali jer smo shvatili da od HKS-a nećemo dobiti pomoć. S ovim kockastim majicama dosta smo popularni u gradu, stalno se s nama slikaju. Kažu da su se dobro slagali sa slovenskim navijačima. Oni su pristojni ljudi, nisu likovali, nisu nas zadirkivali poslije pobjede nad nama. Da je nas bilo 4000, a njih 400, zgazili bismo ih.

Komentara 2

Avatar m_m
m_m
15:15 05.09.2010.

Da je babi k**** bila bi djed!

OB
-obrisani-
16:39 05.09.2010.

hehehe. nisam znao da i publika igra kosarku.znaci da bi sa 6 igraca pobedili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije