Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaku osudu

Navijači Chelseaja šokirali svijet porukama Ferdinandu: Smrt tvoje žene je odlična vijest!

Rio Ferdinand i Rebecca Ellison
Foto: Press Association/Pixsell
07.05.2015.
u 11:09

– Želio bih u svoje ime, ali i u ime Chelseaja izraziti sućut Riju Ferdinandu i njegovoj obitelji. Strašna vijest sve nas je pogodila – rekao je Terry

Rio Ferdinand, branič QPR-a, ostao je bez supruge Rebecce Ellison koja je preminula nakon borbe s rakom. Poznati nogometaš dirljivom porukom oprostio se od nje i zamolio javnost da ga neko vrijeme ostavi na miru kako bi tugovao u samoći.

– Otišla je prošlu noć. Moja predivna žena umrla je u snu, nakon kratke borbe s rakom. Bila je nevjerojatna žena i majka našoj djeci – napisao je Ferdinand, a izrazi sućuti dolazili su sa svih strana. Javio se i igrač Chelseaja John Terry, koji  s Ferdinandom nije u najboljim odnosima otkako ga je Rio optužio za rasističko vrijeđanje njegova brata Antona. No, kapetan prvaka Engleske stavio je njihov sukob na stranu i dao podršku bivšem reprezentativnom kolegi.

– Želio bih u svoje ime, ali i u ime Chelseaja izraziti sućut Riju Ferdinandu i njegovoj obitelji. Strašna vijest sve nas je pogodila – rekao je Terry.

No, njegovi navijači Ferdinandu nisu oprostili pa su mu se u ovom teškom i bolnom trenutku odlučili obratiti odvratnim i nedopustivim porukama na Twitteru.

"Ferdinand je optužio nevina čovjeka za rasizam, smrt njegove žene je karma."

"Smrt Ferdinandove žene bolja je vijest od osvajanja naslova prvaka Engleske."

"Rio Ferdinand – želimo i njegovu smrt", samo su neke od poruka koje su brzo uklonjene, ali su šokirale cijeli svijet i doživjele svaku osudu u medijima. Zbog njih je reagirao i glasnogovornik Chelseaja.

– U potpunosti osuđujemo ovakvo odvratno ponašanje. Ti ljudi ni na koji način ne predstavljaju naš klub – izjavio je glasnogovornik.

>>Kranjčarov suigrač Rio Ferdinand tuguje: Moja predivna žena umrla je u snu

Komentara 12

TM
Tim_Minchin
12:08 07.05.2015.

"navijaci"... stoka koju treba istrijebiti

NE
nenasjedajte
11:26 07.05.2015.

doznaje vecernji list iz izvora koji je zelio ostati anoniman...

ST
stjepanveliki
13:24 07.05.2015.

Kada hrvatski navijaci skandiraju za dom s.....i tada Uefa kazni NSH-e zabranom igranja utakmica bez gledatelja ,a kad ova rasisticka g....a chelseavih navijaca ovo napisu na drustvenim mrezama tada sve to prodje nekaznjeno.Zabranit im godinu dana igranja u Europi paa da vidim da li bi ovako nesto besramno i gnjusno pisali o svojim majkama ,zenama i kcerkama.Gospodja Ferdinand R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije