Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već im se zavukao pod kožu

Navijači Celtica preplavili Twitter: Kupite mladog hrvatskog (gorost)asa!

Foto: Press Association/Pixsell
22.10.2018.
u 14:25

Benkoviću klauzula jamči da se već ove zime može vratiti u Leicester City, međutim teško je u ovome trenutku reći napušta li Harry Maguire "lisice".

Filip Benković očito je u vrlo kratkom roku uspio "kupiti" brojna srca navijača Celtica. Nakon još jedne impresivne predstave, ovog puta protiv Hiberniana u subotnjoj pobjedi "The Hoopsa" na Celtic Parku (4:2), brojni štovatelji slavnog kluba iz Glasgowa zatražili su od kluba da poduzme što može vezano uz njegov stalni angažman.

Navijači Celtica po svršetku utakmice bili su osobito glasni na Twitteru, ali unatoč svoj očitoj očaranosti stasitim hrvatskim braničem, teško je vjerovati da će Benković još dugo nositi Celticov dres.

Podsjetimo, Benković je u Celtic stigao ljetos na posudbu iz Leicester Cityja (tek što je kupljen iz Dinama za 13 milijuna funti), kluba koji je odolio primamljivim ponudama i zadržao u momčadi Harryja Maguirea.

Ipak, budući da silni bogati prosci neprestano kucaju na Leicesterova vrata, vrlo je lako moguće zamisliti scenarij prema kojem će engleski reprezentativac još ove zime promijeniti boju dresa, a što bi otvorilo prostor za povratak Benkovića na stadion King Power (klauzula u ugovoru mu jamči da to može, op.a.).

Pogledajte u nastavku spomenute "tvitove", rečenice koje dokazuju da se mladi hrvatski nogometaš za prvih mjeseci u Glasgowu silno dopao navijačima Celtica.

Komentara 9

MA
Marsijanac
06:16 23.10.2018.

Mislim da Dalic vec sada mora razmisljti o Lovren-Benkovic tandemu.

DU
Deleted user
15:22 22.10.2018.

koji naslov za sportske novine jedne katoličke udruge iz austrije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije