Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI BITI NEREDA?

Navijači Benfice poručili: 'Braćo, vidimo se'; Torcida odgovorila

Torcida
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
23.02.2019.
u 21:49

U komentarima ispod objave vide se mnogi komentari podrške, a jedan se izdvojio jer spominje glavni grad Hrvatske baš na datum kada u Zagreb dolazi Benfica s kojom Dinamo igra u osmini finala Europske lige

Navijačka skupina koja podržava Benficu, No Name Boys, a koja je u prijateljskim odnosima s Torcidom objavila je na svojim Facebook stranicama fotografiju kojima poručuje Torcidi kako će se uskoro vidjeti.

Međusobna ljubav i poštivanje potječe iz događaja koji se zbio početkom rata u Hrvatskoj, kada je 1994. godine nakon jedne utakmice u Splitu po povratku kući poginulo troje portugalskih navijača.

U spomen na poginule na uzvratnoj su utakmici pripadnici Torcide položili vijenac za stradale.

U komentarima ispod objave vide se mnogi komentari podrške, a jedan se izdvojio jer spominje glavni grad Hrvatske baš na datum kada u Zagreb dolazi Benfica s kojom Dinamo igra u osmini finala Europske lige. 

- Vidimo se u Zagrebu 07. ožujka - glasi poruka. 

Hoće li biti nereda kada se zajedno pred Bad Blue Boysima pojave navijači Benfice i Torcida vidjet ćemo 07. ožujka, ali svakako bi policija trebala shvatiti ozbiljno ovakve dogovore. 

>> Pogledajte slavlje Dinama nakon prolaza u osminu finala Europske lige

 

Ključne riječi

Komentara 56

DU
Deleted user
05:28 24.02.2019.

Ja ka hajdukovac, ne torcidas, u svoje ime mogu reci: NAPRID NAPRID DINAMO. Idemo nasi.

Avatar Jopa
Jopa
23:47 23.02.2019.

Ne treba uzimati u obzir ovakve pojedinačne bitange nego gledati kako razmišlja većina ljudi, a većina ljudi i u Zagrebu i u Splitu međusobno podržavaju bilo koji hrvatski klub u evropskim natjecanjima.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:43 23.02.2019.

i kada pomisliš da je narkomansko ološki šljam dotaknuo dno u svojim suludim nakanama.... opet iznenade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije