Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA

Navijači Barce: Samo je jedan Ronaldo i imao je broj 9

Ronaldo
Reuters
24.11.2009.
u 19:38

Navijači nogometaša Barcelone pripremaju se za veliki španjolski derbi između Barcelone i madridskog Reala, a kojem je Camp Nou domaćin 29. studenoga.

Pripremaju se i za dolazak Cristiana Ronalda, koji se oporavio od ozljede gležnja desne noge i trebao bi zaigrati na popularnom "el clasicu" te nedjeljne večeri.

Za taj ogled će se veliki dio domaćih navijača pojaviti s majicama na kojima će biti ispisano "Samo je jedan Ronaldo, a nije Portugalac", te "Samo je jedan Ronaldo i nosio je broj 9". Time će navijači katalonskog ponosa aludirati na Brazilca Ronalda koji trenutačno igra u Corinthiansu, a u karijeri je nosio i dres Barcelone, ali i Reala.

No, navijači Barcelone su ponosni na njega (ili jednostavno žele omalovažavati Portugalca Ronalda), jer je za vrijeme dok je stolovao u Kataloniji ispisivao velike brojke. S Barcelonom je osvojio Kup pobjednika kupova, te domaći Kup, a postigao je čak 47 pogodaka u 49 utakmica za Barcelonu u svim natjecanjima.

Igrao je za Barcelonu samo jednu sezonu, 1996./97., dok je u Realu bio od 2002. do 2007. godine.

Komentara 2

ZG
-z-g-u-srcu-
23:01 24.11.2009.

kolko god mi je c.ronaldo drazi od mesija....ovo je istina....samo je jedan ronaldo...brazilac je ....nosi broj 9 ............i najvaznije legenda je

MA
MarWho
02:12 25.11.2009.

Potpuno se slazem! \"Fenomen\" je bez premca! Kad neko kaze \"Ronaldo\", uvek pomislim na zubu, Cristiano mi nije ni na kraj pameti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije