Tragedija u Nici

Navijač Sjeverne Irske poginuo nakon utakmice s Poljskom

Sjeverna Irska
Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL
1/5
13.06.2016.
u 13:39

Sućut Darrenovoj obitelji izrazili su čelnici nogometnog saveza i reprezentativci Sjeverne Irske, koji će nositi crne trake na sljedećoj utakmici protiv Ukrajine u četvrtak

Pad s osam metara visoke litice u blizini glasovite Promenade des Anglais u Nici bio je koban za navijača Sjeverne Irske Darrena Rodgersa. Rodgers (25) se nakon utakmice u kojoj je njegova reprezentacija poražena od Poljske u nedjelju nastavio zabavljati u gradu, rekla je francuska policija za britanski Guardian. Navijač je najvjerojatnije pio alkohol te je prešao zaštitnu ogradu i pao s osam metara visine na plažu, rekao je policijski glasnogovornik.

Tragičan događaj zbio se oko 2 sata ujutro u noći s nedjelje na ponedjeljak. Sućut Darrenovoj obitelji izrazili su čelnici nogometnog saveza i reprezentativci Sjeverne Irske, koji će nositi crne trake na svojoj sljedećoj utakmici protiv Ukrajine u četvrtak.

>>UEFA prijeti izbacivanjem Rusije i Engleske

Komentara 8

Avatar megatronman
megatronman
21:10 13.06.2016.

Pa neće valjda HNS za sve odgovarati. Neka odgovaraju zaštitari. Nije onom navijaču HNS mama i tata.

DU
Deleted user
09:05 14.06.2016.

Ja mislim da je i za ovo kriv HNS....Jovanovicu i ono drugo smece iz komisije, hitno prijaviti hrvatsku tvrtku koja je gradila ogradu!

LI
liliZG
15:33 14.06.2016.

naroljal se ko svinja i opal preko plota..... kak i svaki drugi dan Štef u Zagorju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije