Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRČANI UDAR

Navijač Sarajeva (34) preminuo na stadionu dok je navijao

Koševo
27.07.2012.
u 21:09

BiH mediji propitkuju zašto navijaču nije ukazana pomoć odmah na stadionu nego ga se vozilo u bolnicu

Tragična vijest stiže nakon utakmice Europske lige između Sarajeva i Levskog. Navijaču Sarajeva (34) pozlilo je tijekom drugog poluvremena na stadionu na Koševu, srušio se, a dok mu je ukazana liječnička pomoć spasa više nije bilo.

Prijatelji navijači odmah su ga iznijeli do ulaza odakle je prevezen policijskim automobilom u sarajevsku bolnicu, no tamo nije davao znakove života unatoč trudu liječnika da ga reanimiraju.

BiH mediji propitkuju zašto mu pomoć nije ukazana odmah na stadionu jer bi mu tako život možda bio spašen, no utvrđeno je kako nitko nije zvao hitnu pomoć već je odluka bila da ga se vozi direktno u bolnicu.

Iako nema službene potvrde, uzrok smrti najvjerojatnije je srčani udar uslijed velikog stresa. Dodajmo kako je Sarajevo pobijedilo Levski sa 3:1.

Komentara 2

BO
bomba
21:34 27.07.2012.

Stadion Koševo bolnica na Koševu tako reći dva objekta susjedi. Nisam nikad bio ali onaj objekat iznad stadiona što se vidi trebalo bi biti KBC Koševo i to renomiran KBC. Tako blizu tako daleko i ne vidim gdje je pogreškaa kad je bolnica tog ugleda tako blizu.

VR
vrisak
06:15 28.07.2012.

Novinaru gdje je logika? Sarajevski navijac. Iako nema službene potvrde, uzrok smrti najvjerojatnije je srčani udar uslijed velikog stresa. Dodajmo kako je Sarajevo pobijedilo Levski sa 3:1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije