Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZlILO MU

Navijač Dinama preminuo nakon što se srušio na Maksimiru na početku utakmice

Zagreb: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice UEFA Europske lige, GNK Dinamo - FC Sevilla
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
24.02.2022.
u 21:43

- Želim izraziti sućut obitelji našeg preminulog navijača - rekao je trener Dinama Željko Kopić, a sućut je izrazio i Dinamo.

Navijač Dinama preminuo je danas nakon što mu je pozlilo na Maksimiru tijekom utakmice sa Sevillom.

Muškarac za kojeg neslužbeno doznajemo da je '58. godište srušio se odmah na početku utakmice. Brzom intervencijom medicinske sestre koja je bila u blizini i policijskih službenika pružena mu je prva pomoć. Zatim je postupanje preuzela medicinska ekipa, no muškarac je nažalost preminuo u bolnici.

- Želim izraziti sućut obitelji našeg preminulog navijača - rekao je trener Dinama Željko Kopić, a sućut je izrazio i Dinamo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije