Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA Topnik Watforda i rođeni Jamajčanin

Nathan Ellington želi igrati za BiH

nat-txt.jpg
import
11.03.2008.
u 15:13

Nesvakidašnji nogometni trenutak zaintrigirao je sportsku javnost u Bosni i Hercegovini. Napadač engleskog prvoligaša (drugi rang natjecanja u Engleskoj) Watforda, Nathan Ellington, želi igrati za nogometnu reprezentaciju BiH.

Tuzlanska veza
- Kontaktirao je sa mnom otac supruge Nathana Ellingtona, gospodin Ramiz iz Tuzle. On mi je kazao kako ima zeta koji želi igrati za reprezentaciju BiH. U početku mi je to bilo simpatično, ali kada sam se raspitao o komu je riječ ostao sam zatečen. Dogovorio sam se s Ellingtonom da se nađemo u Engleskoj i da razgovaramo - kazao nam je urednik sportske rubrike Federalne televizije Sabahudin Topalbećirević.

Topalbećirević je rekao kako je Ellington odličan napadač, a to se dalo vidjeti i po nekoliko kadrova prikazanih na FTV-u. Taj rođeni Jamajčanin oženjen je Tuzlankom te ne bi trebao imati problema s dobivanjem putovnice. Nathan ima nadimak Duke (Vojvoda), a u ovoj je sezoni do sada u 15 utakmica postigao šest pogodaka.

Milijunski transfer
Po riječima Topalbećirevića, Dukeov prelazak iz West Bromwicha u Wigan bio je “težak” oko 3,5 milijuna funti. Ellington je još u Engleskoj nastupao za Bristol Rovers, West Bromwich Albion i Wigan Athletic. Trenutačno s Watfordom pokušava ući u Premijernu ligu. U 215 utakmica postigao je više od 100 pogodaka, a nastupao je i u Premijernoj ligi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije