Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA ODLUČILA

Nastavlja se kaos domaćinstava: Arsenal i Benfica igrat će na stadionu Olympiakosa

Arsenal v Olympiakos - UEFA Europa League - Round of 32 - Second Leg - Emirates Stadium
John Walton/PA Images/PIXSELL
12.02.2021.
u 18:08

"UEFA može potvrditi da će se druga utakmica šesnaestine finala Europa lige između Arsenala i Benfice održati na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju u Grčkoj", navodi se u priopćenju UEFA-e

Arsenal će igrati protiv Benfice drugu utakmicu šesnaestine finala Europa Lige u Ateni zbog putnih ograničenja za putnike iz Portugala koje je uzrokovala pandemija koronavirusa u Velikoj Britaniji, objavila je u petak Uefa.

Utakmica će se igrati na stadionu Olympiakosa 25. veljače s početkom u 18,55.

Utakmica koja se trebala igrati na Emirates stadionu prebačena je jer se Portugal nalazi na britanskoj 'crvenoj listi', što znači da osobe koje dolaze iz te zemlje moraju u karanteni provesti deset dana bez iznimki za sportaše.

"UEFA može potvrditi da će se druga utakmica šesnaestine finala Europa lige između Arsenala i Benfice održati na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju u Grčkoj", navodi se u priopćenju UEFA-e.

Prva utakmica šesnaestine finala igrat će se u Rimu na stadionu Olimpico.

Još jedna utakmica šesnaestine finala EL i to ona između Manchester Uniteda i Real Sociedada prebačena je iz San Sebastiana u Torino zbog putnih ograničenja koja su na snazi u Španjolskoj, a koja zabranjuju ulazak putnicima iz Engleske u tu zemlju.

Osim utakmica Europa lige, izmještene su i neke utakmice Lige prvaka i to prva utakmica osmine finala između Liverpoola i Leipziga koja je na rasporedu 16. veljače a igrat će se u Budimpešti umjesto u Njemačkoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije