Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA LIGA

Nastavlja se borba Bešiktaša i Galatasaraya za drugo mjesto

Slaven Bilić
Pixsell
03.05.2014.
u 20:00

Galatasaray dva kola prije kraja ima bod više ispred Bešiktaša. Već ranije naslov prvaka osigurao je Fenerbahče.

Nogometaši Bešiktaša su u 32. kolu turskog prvenstva sa 2:1 pobijedili Kasimpasu te su tako nastavili borbu s Galatasarayem za drugo mjesto.

Bilićeva momčad je posao protiv Kasimpase riješio već u prvih 17 minuta nakon kojih su imali 2:0. U 7. minuti za 1:0 je zabio Ozyakup, dok je deset minuta kasnije gol za 2:0 zabio Kavlak. Gosti su počasni gol zabili u 95. minuti preko Scarionea.

Galatasaray je protiv Genclerbirligija doma gubio nakon 12 minuta 0:2 (Delibalta i Zec), međutim u nastavku su zabili tri gola i zadržali prednost ispred Bešiktaša. Gol za tri boda zabio je Bulut u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Galatasaray dva kola prije kraja ima bod više ispred Bešiktaša. Već ranije naslov prvaka osigurao je Fenerbahče.

>> Olić golom u sudačkoj nadoknadi zadržao nadu Wolfsburga u Ligu prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije