Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUVENTUS

Nastavak loših vijesti za Mandžu, Sarrija očito ne zanimaju stare zasluge

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
1/4
28.09.2019.
u 17:26

Juventus je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestvice talijanskog prvenstva sa 16 bodova, a na drugom mjestu je Inter s bodom manje, ali i utakmicom manje. SPAL je na 19. mjestu sa svega tri boda

U prvom susretu šestog kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio SPAL s 2-0 i barem privremeno preuzeo vrh ljestvice Serie A.

Golove u pobjedi talijanskog prvaka zabili su Miralem Pjanić u posljednjim trenucima prvog dijela, te Cristiano Ronaldo u 78. minuti.

Pobjeda torinske 'Stare dame' mogla je biti i uvjerljivija, no Etrit Berisha je sakupio osam obrana, pri čemu je 'skinuo' i tri zicera domaćim igračima.

Mario Mandžukić niti ovoga puta nije konkurirao za sastav talijanskog prvaka, a kod gostiju na klupi je ostao Karlo Letica.

Juventus je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestvice talijanskog prvenstva sa 16 bodova, a na drugom mjestu je Inter s bodom manje, ali i utakmicom manje. SPAL je na 19. mjestu sa svega tri boda.

Podsjetimo, Mandžukić se spominjao kao novo pojačanje raznih katarskih prvoligaša, ali odbio je bogate ponude te će pričekati zimski prijelazni rok za odlazak iz Juventusa gdje je ostavio veliki trag, ali njegovom igrom nije zadovoljan novi trener torinskog kluba Maurizio Sarri koji je ovim potezom još jednom pokazao kako za Mandžu nema mjesta u njegovoj momčadi. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 6

Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:22 28.09.2019.

Ama dobro, igrao ne igrao... placa sjeda na racun! Od reprezentacije se ionako oprostio tako da su "svi siti i ovce na broju". A za "ubiti" jos koji milijun u tim bliskoistocnim ligama ili u Kini, za to mu nikad nije kasno. Ali ipak, imam neki osjecaj da bi Mandzukic mogao ostati u Juventusu mnogo duze od Sarrija...

NI
NikoCro
17:55 28.09.2019.

Plaća ide, a on na klupi, ne znam sto bi i trazio novi klub

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:20 28.09.2019.

Ne znači da je netko dobar ili loš jednostavno se ne uklapa u planove uprave...pa ljudi su i osvajali prvenstva pa letili iz klubova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije