Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon užasne sezone

Nastavak egzodusa: Mason Mount je šesti igrač koji napušta momčad Chelsea

FA Cup Third Round - Manchester City v Chelsea
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/5
04.07.2023.
u 22:50

Osim engleskog reprezentativnog veznjaka Stamford Bridge napustili su i Kai Havertz (Arsenal), Mateo Kovačić (Manchester City), Edouard Mendy i Kalidou Koulibaly (Saudijska Arabija) te  Ruben Loftus-Cheek (Milan)

Engleski reprezentativni veznjak Mason Mount (24) objavio je na svom Instagram profilu emotivnu oproštajnu poruku navijačima Chelsea. Nakon 18 godina provedenih na Stamford Bridgeu, Mount gotovo sigurno nastavlja karijeru u redovima Manchester Uniteda.

Pregovori između "Bluesa" i "Crvenih vragova" traju već tjednima, no čini se kako su ipak privedeni kraju. Mladi veznjak je obavio liječnički pregled i za 60 milijuna funta trebao bi preseliti na Old Trafford uz tjednu plaću od 250.000 funta.

GALERIJA Leipzig i Manchester City pregovaraju rekordni transfer: Gvardiol bi uskoro mogao zaigrati na Etihadu

FA Cup Third Round - Manchester City v Chelsea
1/10

"S obzirom na špekulacije u proteklih šest mjeseci, ovo vas možda neće iznenaditi, ali to ne čini lakšim objaviti da sam odlučio napustiti Chelsea", objasnio je igrač. "Znam da se nekim ljudima ova odluka neće svidjeti, ali osjećam da je to ispravna odluka u ovom trenutku moje karijere", dodao je.

VEZANI ČLANCI:

Mount je u Chelsea stigao 2005. godine kada je imao svega šest godina i do sada je u dresu londonskog kluba upisao 195 nastupa i postigao 33 gola uz 37 asistencija. Osvojio je Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i UEFA Superkup.

Mount je šesti igrač koji je napustio Chelsea nakon što je Kai Havertz otišao u Arsenal, Mateo Kovačić u Manchester City, Edouard Mendy i Kalidou Koulibaly u Saudijsku Arabiju, a  Ruben Loftus-Cheek u Milan.

VIDEO Ronaldo u Arabiji neće biti još dugo: Legendarni igrač se vraća u Real Madrid!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije