Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDRENJE

Naslovi Tini Mihelić, Kljakoviću-Gašpiću, Stipanoviću...

Tina Mihelić
Ivo Čagalj/Pixsell
31.10.2011.
u 12:38

Zbog bonace se nije jedrilo posljednjeg dana na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za olimpijske klase pa su konačnim rezultatima u nedjelju proglašeni oni od subote.

U klasi Finn prvak Hrvatske je Ivan Kljaković-Gašpić (Labud Split), Tina Mihelić (Labud Split) osvojila je državno prvenstvo u Laser Radialu, Tončiju Stipanoviću (Mornar Split) pripao je naslov najboljeg u Laseru, dok su Mate Arapov i Ante Šitić (Mornar Split) osvojili zlato u Zvijezdi.

U klasama RS:X i 470 nije bilo dovoljno hrvatskih natjecatelja da se podijele medalje. Najbolja hrvatska posada u 470 su bili Lovro Ivanov i Marko Carić (Uskok Zadar), dok je na dasci prvo mjesto zauzeo Luka Mratović (Mornar Split). U juniorskoj konkurenciji medalje su se dijelile u Laseru i Laser Radialu. Zlatni junior u Laseru je Filip Jurišić (Mornar Split), a u Laser Radialu Antonela Kačan (Uskok Zadar).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije