Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bob

Naši se kvalificirali za utrku, Mezulić ozlijedio leđa

'Team Croatia 1 led by pilot Ivan Sola jump into their bobsleigh during an official four-man bobsleigh training run for the Torino 2006 Winter Olympic Games in Cesana Pariol, Italy February 21, 2006.
'FABRIZIO BENSCH'
25.02.2010.
u 08:58

Po riječima direktora reprezentacije Damira Novoselića, hrvatski bob četverosjed kvalificirao se za nastup u olimpijskim utrkama koje će se održati u petak i subotu.

Za to su im trebala dva spuštanja na službenim treninzima, a drugo su izveli jučer uz lakšu ozljedu leđa Mate Mezulića. Naše bobiste obradovalo je to što su organizatori "pripitomili" vrlo opasan zavoj broj 13 na kojem su se prije nekoliko dana i sami prevrnuli.

– Naš nastup više nije upitan, no Mezulić je upitan kao član posade jer su ga ukliještila leđa. Nadamo se da će nakon terapije ipak moći voziti. Ako ne, morat ćemo uvrstiti Haklitsa, i to uz liječničku potvrdu. Kako je moguća samo jedna zamjena, morat ćemo s Mezulićem čekati sve do zadnjeg trenutka. Nastojat ću da Mezulić u četvrtak ipak starta, pa da sam vidi može li dalje ili ne. Strahujem da fizioterapeut ipak ne može preko noći riješiti problem s leđima – kazao je izbornik i pilot naše posade Ivan Šola.

Da bi se Hrvati plasirali u subotnju finalnu, četvrtu vožnju, morat će nakon prve tri vožnje biti plasirani među najboljih 20 reprezentacija.

Bez obzira na sve teškoće s prevrtanjem i ozljedama, oni vjeruju da je to moguće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije