Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vida i Perišić

'Naši navijači spasili su Italiju, neka takvi više ne dolaze na stadion!'

Italija - Hrvatska
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
16.11.2014.
u 23:38

- Imali smo dobre šanse, bili smo bolji od Italije i možemo žaliti za dva boda. Primili smo jeftin gol, ostao im je igrač sam i lijepo pogodio, ali Perišić je odmah izjednačio

Ivan Perišić odigrao je još jednu odličnu utakmicu za reprezentaciju. Osim što je zabio pogodak vrijedan boda iz Milana, po lijevoj strani cijelo je vrijeme mučio braniče Italije.

- U prvih 15 minuta smo slabije ušli, nakon mog pogotka smo držali konce igre sve do onog prekida. Tu smo mi izgubili. Možemo biti zadovoljni bodom, iako je šteta što sam promašio onu veliku šansu na kraju.

Nakon ozljede vratio se u odličnu formu.

- Ti problemi su iza mene, ozljeda ramena mi je došla u krivo vrijeme, ali puno sam radio da se vratim u formu.

Prekid?

- Do tada smo igrali super, ali tih pet, šest minuta su oni iskoristili i popričali s trenerom, a to im je spasilo utakmicu. Možda bih mogao razumjeti da smo gubili i igrali loše, ali zaista smo bili super danas. Nadam se da ti navijači više neće dolaziti na stadion. 

Domagoj Vida odigrao je utakmicu bez greške, a slaže se s Perišićem da smo odigrali dobro.

- Imali smo dobre šanse, bili smo bolji od Italije i možemo žaliti za dva boda. Primili smo jeftin gol, ostao im je igrač sam i lijepo pogodio, ali Perišić je odmah izjednačio. Mislim da smo večeras igrali jako dobro, pogotovo početkom nastavka. Nažalost, tada su nas navijači zeznuli. Zahvalio bih se navijačima koji su došli u velikom broju, a nadam se da ovi koji su radili ove incidente više neće dolaziti na utakmice.

Vida je večeras dobio priliku ispred Lovrena.

- Izbornik je izabrao najbolju momčad, a ja mogu reći da sam u dobroj formi. No, nije to bitno, gleda se rezultat Hrvatske, a ne tko će igrati, zaključio je Vida.

>>Beusan: Sudac nam je pomogao, mogao je trajno prekinuti utakmicu!

>>Sramota na San Siru: Bakljade, sramotno skandiranje i tučnjava s policijom!

Komentara 26

OR
orehnjaca
23:57 16.11.2014.

DAli ima sanse saznati tko si ti "navijaci" koji su napravili nered?

Avatar zivoslavkovasojevic
zivoslavkovasojevic
00:39 17.11.2014.

Hrvatska je igrala bolje i izgubila nesretno 2 boda.

JA
JackRussell
00:59 17.11.2014.

Našim momcima treba podići spomenik, na terenu se bore protiv protivnika i vlastitih navijača, još su dobro i prošli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije