Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA ORGANIZACIJA

Naši navijači nisu za polufinale dobili ni jednu ulaznicu!

\'mrvec_nnn_spo_250112.jpg\'
Damir Mrvec
26.01.2012.
u 08:07


Policija poziva navijače iz Hrvatske da se na granici prijave kako bi dobili zaštitu.

Zakazali su organizatori EP-a u Srbiji kad je riječ o sigurnosnim mjerama. Znalo se da će doći mnogo hrvatskih navijača i trebalo je organizirati puno više policajaca.

Nakon incidenta u utorak uhićeno je 12 osoba srpske nacionalnosti, ozlijeđena su  tri hrvatska državljanina i oštećeno je tridesetak automobila naših navijača. 

Ivica Dačić, srbijanski ministar unutarnjih poslova, istaknuo je da se hrvatski državljani pri dolasku u Srbiju na granici prijave kao navijači kako bi dobili policijsku zaštitu. No tvrtka Dekod, ovlaštena za prodaju ulaznica, nije dobila ni jednu ulaznicu za polufinale i finale!

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Ključne riječi

Komentara 41

NE
neone
08:22 26.01.2012.

budimo realni, kad se igra neko takmicenje u hr tu nema srpskih navijaca da nebi bilo sr.nja.. pa sta hocete sad doslo vas 3000 i samo po koji manji incident.. to je dobro da smo mo kod vas u tom broju ko zna kako bi mi prosli

Avatar lost4life
lost4life
08:31 26.01.2012.

pa normalno da ih nema ,a nije da nisu probali doci :) za razliku od 4 tisuce nasih da usred Srbije razvuku naš barjak ......

IB
Ibra22
10:19 26.01.2012.

Idemo u Beograd! Pa tko živ, tko mrtav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije