Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u Ljubuškom

Naši još bez medalje na svjetskom juniorskom prvenstvu

'06.04.2013., Arena Zagreb, Zagreb - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo u rukometu, skupina 4, 3. kolo, Hrvatska - Madjarska. Slavko Goluza. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
14.07.2013.
u 12:03

– Goluža inzistira na puno više trčanja, više polukontri i kontri, više brzine – rekao je Teo Čorić, kružni napadač hrvatske reprezentacije.

Rukometaši Hrvatske danas u 21 sat u Ljubuškom igraju protiv Katara prvu utakmicu na Svjetskom juniorskom prvenstvu. Izbornik Slavko Goluža ima jaku momčad koju predvode dva seniorska reprezentativca, Stipe Mandalinić i Filip Ivić.

– Goluža inzistira na puno više trčanja, više polukontri i kontri, više brzine – rekao je Teo Čorić, kružni napadač hrvatske reprezentacije.

Ova je generacija lani osvojila srebro na EP-u u Turskoj. Zanimljivo, naši rukometaši nikad nisu osvojili medalju na svjetskim juniorskim prvenstvima. Najbolji plasmani bili su četvrto mjesto 2007. te peto 2003.

– Treba biti prvi u skupini, i u osmini finala ići na četvrtog iz skupine s kojom se križamo. Dobro je što igramo protiv lakših sastava na početku pa se možemo još uigravati – zaključio je Čorić.

Hrvatska je u skupini s Katarom, Nizozemskom, Švicarskom, Alžirom i Njemačkom. Prve četiri igrat će u osmini finala.

– Hrvatska je jedan od favorita SP-a, ali naučio sam pobjeđivati i sa slabijim ekipama – kaže Dragan Zovko, izbornik Katara.

>> Drama u Španjolskoj zbog gašenja Atletico Madrida

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije