Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNE VIJESTI

FOTO Naša proslavljena skijašica objavila snimku ultrazvuka uz opis: Novi život se rađa

Foto: instagram
1/2
02.11.2021.
u 21:21

- Novi život se rađa, tj. rađaju - stoji u opisu Instagram storyja na kojemu je ultrazvuk.

Naša bivša skijašica Nika Fleiss je nakon profesionalne karijere u sportu dala priliku različitim strukama. Više od 20 godina „pokoravala“ je svijet pod svojim skijama pa je, s obzirom na diplomu iz novinarstva i odnosa s javnošću, počela karijeru u marketingu, a prije dvije godine odlučila je slijediti svoju treću ljubav, onu prema životinjama. Tako je dinamična Nika Fleiss na zagrebačkoj adresi Petrova 55 otvorila svoj salon za njegu kućnih ljubimaca i pet shop „Jack and Co“.

 Njen je salon popularan, a Nika iz dana u dan usavršava svoje znanje i dijeli svoje uspjehe na društvenim mrežama. 

– I sama doma imam tri psa. Dva su terijera Jacka Rusella, 11-godišnji Jack i 10-godišnja Coco, a treći, trogodišnji Foxy, mješanac je basenjija i shiba inua – rekla je ranije Nika za Večernji.

– Cijeli sam život povezana sa životinjama i oduvijek sam htjela biti veterinarka. Budući da nemam vremena za novi studij, razmišljala sam što bih mogla otvoriti a da bude korisno za životinje i njihove vlasnike. Tako se rodila ideja o salonu.
 

U nizu radosnih vijesti, posebno se istaknula jedna najnovija - njena Jack Russel terierica Hawaiij Harleen Bina na svijet će donijeti nasljednike. 

- Novi život se rađa, tj. rađaju - stoji u opisu Instagram storyja na kojemu je fotografija ultrazvuka.

Na njoj je označena Nika, kao i profil njene ljubimice Bine koja ima vlastiti profil na spomenutoj društvenoj mreži.

Kako stoji u opisu Bininog profila, ona je Talijanka koja živi u Hrvatskoj i na putu je postati šampionka kao što su to bili i njeni roditelji.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar cuki2020
cuki2020
01:54 03.11.2021.

Tak je napisano kao da je ona trudna, ono pes čeka bebe

DU
Deleted user
11:23 03.11.2021.

Cijeli članak o novome životu , a ispada kako je kuja skotna .

LI
liliZG
16:47 03.11.2021.

ja se ponadala da je ljudsko dijete u pitanju a ono....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije