Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KOVAČ

Naš san je finale, želimo biti iznenađenje u Brazilu

niko kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.02.2014.
u 12:28

– Igrati na Svjetskom prvenstvu je nešto posebno, a igrati prvu utakmicu pred milijunskim auditorijem, to je nešto izvanredno. Ponosni smo što ćemo predstaviti svoju malu zemlju cijelom svijetu – rekao je Kovač.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač dao je intervju za meksičko izdanje portal Goal.com u kojem je istaknuo da će igrači morati naporno trenirati žele li pobijediti Meksiko i Kamerun te proći dalje. Brazilce vidi kao velike favorite, ne samo naše skupine nego cijelog prvenstva.

– Svatko sanja uspjeh. Za nas je san doći do finala, ali ima drugih momčadi koje imaju istu šansu. Mi želimo biti iznenađenje. U prošlosti smo već pokazali da možemo napraviti velike stvari ako prođemo prvi krug. Sigurno je da možemo nekoga kasnije iznenaditi. Ali najvažnije će biti proći grupnu fazu, ostaviti dobar dojam – rekao je Kovač te istaknuo kako nema imperativa.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Hrvatska će igrati utakmicu otvaranja SP-a protiv domaćina Brazila.

– To je čast. Igrati na Svjetskom prvenstvu je nešto posebno, a igrati prvu utakmicu pred milijunskim auditorijem, to je nešto izvanredno. Ponosni smo što ćemo predstaviti svoju malu zemlju cijelom svijetu. Nadam se da će sve ispasti dobro za nas – rekao je hrvatski izbornik pa zaključio:

– Brazil je favorit, ne samo u našoj skupini, nego na cijelom SP-u. Ostale momčadi borit će se za drugo mjesto. Nama neće biti lako. Kamerun vodi iskusni njemački trener Volker Finke, dobra su ekipa puna iskustva. Meksiko je uvijek neugodan na velikim natjecanjima. Na nama je da damo sto posto.

>> Hrvatske pripreme za Brazil počinju u Bad Tatzmannsdorfu

Komentara 11

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
12:53 07.02.2014.

Niko je optimista i stari njemački fudbalista i logično da zbori optimistično ali realnije je ovaj pamflem: "Naš plan je izbječi prvi avion za povratak doma, želimo biti iznenađenje i ne kasirati previše protiv Brazila, Meksika i Kameruna"

PE
Pegaz
13:07 07.02.2014.

Ma daj, Niko, budi malo pametan i realan. Finale? Svasta. Kao da ste icime do sada opravdali TAKVA ocekivanja.

IS
istri
13:09 07.02.2014.

modricu ,zlatnu loptu vi u finale, sto mislite da pisete za ovce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije