Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Braća napadači

Naš napadački dvojac Jelavić–Mandžukić druži se i izvan terena

hrvatska
Slavko Midžor/Pixsell
14.06.2012.
u 12:43

Nikica i Mario osmislili su i svoj posebni pozdrav, koji ne koriste samo onda kada zabiju gol

Oči nacije opet će biti uprte u hrvatski snajperski tandem Mandžukić – Jelavić. I protiv Italije tražit će se njihovi golovi, željno ćemo čekati zanimljivu proslavu pogotka.

Jela i Mandžo imaju neki svoj posebni odnos. Ne može se reći da su se naigrali zajedno, ali njih su dvojica svejedno pravi tandem. I na terenu i izvan njega.

Kad su prošla sva slavlja i grljenja nakon pogodaka koje su zabili Ircima, Nikica Jelavić i Mario Mandžukić pozdravili su se na poseban način. Jedna ruka, pa druga ruka i onda udarac šakama.

– S tim smo počeli na pripremama, nije riječ samo o proslavi golova. Taj naš pozdrav koristimo kad nam dođe, i na treningu, i prije utakmice... Imali smo ideju da pucketamo i prstima, ali odustali smo od toga, nije nam se svidjelo – govori Mario Mandžukić.

Njih se dvojica često druže i u slobodno vrijeme, kada nisu na terenu.

– Našli smo se nekako na istoj valnoj dužini. S Jelom nikada nije dosadno, uvijek je nasmijan, spreman na šalu. Baš uživamo u druženju – objašnjava Mandžukić.

Nikica Jelavić govori vrlo slično.

– Kada sam prvi put došao u krug naše reprezentacije, Mandžo me baš lijepo primio, od prvog dana smo zajedno. Jednostavno, dobro se snalazimo i razumijemo. A i na terenu nismo bili loši, zar ne? – kazao je Nikica Jelavić.

Komentara 3

NE
neverane
13:10 14.06.2012.

Previše ističete tu dvojicu i na taj način im činite medvjeđu uslugu.Večeras će biti neprimjetni i najvjerojatnije zamijenjeni, jer to nije super klasa igrača koji mogu u kontinuitetu zaigrati briljantno,ali bez obzira ,večeras ćemo svi biti uz vatrene i nadajmo se trijumfu.

MI
mihan
14:00 14.06.2012.

Daj Boze da danas Jelavic izjednaci protiv Mandjukica..pa poslije neka bude kako mora biti..

OB
-obrisani-
16:01 14.06.2012.

neverane moj jarane... Kad ti samo truncicu od onoga sto njih dva mogu budes pokazo na travnjaku ,placam ti sampanjac...Ne casu,magnum flasu.... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije