Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RADNA EKIPA'

Naš klub je osvojio i europski trofej, ali zbog manjka novca mnoge odlaze kod rivala

18.05.2021.
u 21:00

– Možda se to uskoro promijeni. Možda ćemo uskoro imati mogućnost da zadržimo svoje igračice. U svakom slučaju Larissa će nam puno nedostajati i bit će je teško nadoknaditi – rekla je Klaudija Bubalo, alfa i omega kluba iz Crnatkove

Rukometašice Lokomotive zasluženo su osvojile svoj šesti kup Hrvatske.

Generacija koju je trenirao Nenad Šoštarić u samo nekoliko godina napravila je velike stvari, posebice u Europi gdje su osvojile Challenge kup, ove sezone igrale u finalu EHF Europskog kupa te još jednom, 2018. u Umagu, osvojile kup Hrvatske.

Na kraju ove sezone ponajbolja igračica Larissa Kalaus odlazi u Podravka Vegetu. To je samo još jedan u nizu primjera u posljednjih dvadesetak godina da igračica Lokomotive odlazi zbog boljih uvjeta i veće plaće u suparničku Podravku. Lokomotiva jednostavno nema budžet da u klubu zadrži svoje najbolje igračice.

– Možda se to uskoro promijeni. Možda ćemo uskoro imati mogućnost da zadržimo svoje igračice. U svakom slučaju Larissa će nam puno nedostajati i bit će je teško nadoknaditi – rekla je Klaudija Bubalo, alfa i omega kluba iz Crnatkove.

Što se tiče odlazaka, samo je Kristina Prkačin nagovijestila da ima nekih ponuda u inozemstvu.

– Mi smo radna ekipa, stvaramo igračice ni iz čega. Uostalom, Dora i Larissa došle su prije šest godina kao odbačene igračice, a stigle su do reprezentacije i vrhunskog nivoa. Imamo puno mladih, talentiranih djevojčica i vjerujem da ćemo opet stvoriti igračicu poput Larisse. Za sada trener Šoštarić također ostaje u klubu što je odlično – zaključila je Klaudija Bubalo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije