Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽIO JE
Povratak na članak

Napolijev stadion i službeno dobio Maradonino ime!

- To je jedino ispravno, u znak sjećanja na Maradonu. I da smo išli u izgradnju novog stadiona, ja bih ga opet nazvao njegovim imenom - dodao je de Laurentis.

Komentari 2

Avatar dzambo
dzambo
20:00 04.12.2020.

Svaka cast...naravno da je zasluzio....jos kad se uzme u obzir te 2 titule prvaka Italije sa Maradonom koje Napoli ni prije a ni poslije nije vise nikad osvoio...u tih svojih 94 god. postojanja do danas...i to kakve 2 titule prvaka pored ondasnjih Juventus,Milana i Intera koji su bili jaci nego danas ti isti klubovi...I na kraju moze svatko reci sta hoce al Maradona je bio ''poseban'' igrac...dostupan svima..mislim...i Messi,Ronaldo i ''slicni'' igraci su ok nema dvojbe ALI oni jednostavno ''nestanu'' kad se tekma zavrsi...previse su ''udaljeni'' i sve je to onak vjestacki i odbojno....a obojica nista nisu osvojili u vidu da su sami pogurali sve i to jos u manjem klubu..sa klubovima punim zvijezda...jednostavno nije ''to...to....'' nema tu ''klasike''...sve je automatski-vjestacki......

VL
Avatar ajeto
ajeto
08:11 05.12.2020.

Užas.Vratiti će se staro ime.Neče ovo dugo trajati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.