Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Sassuola

Napoli potvrdio interes za Vrsaljka: 'Šime je oduševljen'

Šime Vrsaljko
Sanjin Strukić/ PIXSELL
25.06.2015.
u 13:11

- Sportski direktor Napolija mi je potvrdio interes i to sam prenio Vrsaljku. Naravno, bio je oduševljen, to je velik klub

Šime Vrsaljko već ovog ljeta mogao bi napustiti Sassuolo. Desni branič hrvatske reprezentacije već je duže vrijeme na radaru velikih klubova, Juventus ga dugo prati, a spominjao se čak i interes Barcelone. Najnovija informacija govori da ga želi Napoli, što je potvrdio i njegov agent.

- Da biste dobili Šimu morate izdvojiti značajan iznos, no to je i dalje manje od 20 milijuna eura koliko košta Darmian, također Napolijeva želja za istu poziciju, rekao je Vrsaljkov agent Giuseppe Riso za Radio Kiss Kiss Napoli i dodao:

- Sportski direktor Napolija mi je potvrdio interes i to sam prenio Vrsaljku. Naravno, bio je oduševljen, to je velik klub, zaključio je Riso.

>>Preokret na pomolu: Barcelona došla u Milano po Matea Kovačića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije