Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Napoli ponovno 'petardom' ispratio gosta, ovaj put stradao Lazio

Napoli
Reuters/PIXSELL
20.09.2015.
u 23:55

Napolitanci su 'razmontirali' Lazio 5:0 ostvarivši tako u dvije posljednje utakmice gol-razliku 10:0.

U nedjelju navečer odigrane su dvije utakmice 4. kola Serie A, a istaknula se visoka pobjeda Napolija.

Napolitanci su 'razmontirali' Lazio 5:0 ostvarivši tako u dvije posljednje utakmice gol-razliku 10:0. Naime, prije četiri dana Sarrijeva momčad je na otvaranju Europske lige s istim rezultatom na San Paolu 'pomela' Club Brugge.

Golijadu je započeo Higuain u 14. minuti, Allan je povisio na 2:0 u 35. minuti, a u nastavku zabijali su Insigne (48.), Higuain je opet zabio za 4:0 (59.), a konačni rezultat postavio je Gabbiadini u 79. minuti. Napoli je tako ostvario pobjedu u prvenstvu te se na 11. mjestu primaknuo Laziju na bod zaostatka. Kod domaćina Ivan Strinić je bio na klupi, a Senad Lulić je kod gostiju zamijenjen na poluvremenu zbog straha od dobijanja drugog žutog kartona.

U ranijoj utakmici Fiorentina je slavila u gostima kod Carpija 1:0, a strijelac je bio Babacar u 35. minuti. Za poražene je cijelu utakmicu odigrao Igor Bubnjić, a kod viola Nikola Kalinić igrao je od 58. minute, Ante Rebić bio je na klupi, a Milan Badelj nije bio u konkurenciji.

>> Više o Serie A čitajte na Goal.com

>> Mandžo se nije upisao u strijelce u pobjedi Juventusa, Totti zabio 300. gol

Komentara 1

HA
hajduk1966
08:04 21.09.2015.

Milan Badelj je dobio crveni u proslom kolu,informiraj se malo, pa placaju te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije