Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Napoli pobijedio Jurićevu Genou, Marko Rog dobio 15 minuta

Marko Rog
Reuters/PIXSELL
10.02.2017.
u 23:36

Juventus vodi na ljestvici sa 57 bodova, šest više od Napolija i sedam više od Rome. Genoa je na 16. mjestu sa 25 bodova, 11 više od zone ispadanja.

U prvom susretu 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je pobijedio Genou 2-0 produživši niz bez poraza na 13 susreta. Napoli je pritom upisao devet pobjeda i četiri remija.

Bodove domaćinu donijeli su Piotr Zielinski (50) i Emanuele Giaccherini (68). Za Napoli je posljednjih 15 minuta zaigrao Marko Rog, dok Ivan Strinić nije nastupio.

Genoa, na čijoj klupi sjedi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, već je devet kola bez pobjede upisavši sedam poraza i dva remija.

Osim bez bodova Jurić je protiv Napolija ostao i bez dva važna igrača. Argentinac Santiago Gentilleti ozlijedio se već u 19. minuti,  a Portugalac Miguel Veloso u 39. minuti.

Juventus vodi na ljestvici sa 57 bodova, šest više od  Napolija i sedam više od Rome. Genoa je na 16. mjestu sa 25 bodova, 11 više od zone ispadanja.

 U subotu se sastaju Fiorentina i Udinese, u nedjelju će igrati Crotone - Roma, Inter - Empoli, Palermo - Atalanta, Sassuolo - Chievo, Torino - Pescara, Sampdoria - Bologna, te Cagliari - Juventus, a kolo će u ponedjeljak zatvoriti Lazio i Milan.

>>Eduardo ima novi klub i seli u Italiju? 'Bio bi to poklon navijačima'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije