Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Napoli može bez Higuaina i Strinića: na krilima Zapate do pobjede

Napoli
Reuters/PIXSELL
23.02.2015.
u 21:04

Završilo je 2:0 za domaćina

Napoli je s 2:0 pobijedio Sassuolo u 24. kolu Serie A i s tri nova boda došao na samo tri manje od Rome koja je na 2. mjestu, onom koje izravno vodi u Ligu prvaka!

Junak utakmice bio je sjajni Duvan Zapata s golom i asistencijom, nadoknadio je tako izostanak suspendiranog Higuaina, prvog strijelca momčadi.

>> Ocjene igračima, statistiku i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

Dvoboj je bio potpuno otvoren do 61. minute, par prilika promašili su gosti, a onda je Zapata zabio s nekih 10 metara nakon što je imao puno sreće pri odbijancima. Nije prošlo niti devet minuta, Kolumbijac je dao povratnu loptu Hamšiku na 10 metara, a ovaj je lijepo naciljao suprotni kut.

Minutu poslije pogotka je izravni crveni karton zbog oštrog starta s leđa dobio Mertens, a u igru je ušao pet minuta ranije!

Što se hrvatskih reprezentativaca tiče, Ivan Strinić s klupe je odgledao cijelu utakmicu, dok je Šime Vrsaljko i dalje izvan kadra zbog ozljede mišića desne noge.

>> Obrana Cagliarija kod kuće prima barem po pogodak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije