Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Napoli pobijedio Milan, u rimskom derbiju Roma nadjačala Lazio

Napoli - Milan
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.11.2017.
u 22:45

U rimskom derbiju Roma pobijedila Lazio također sa 2:1 (0:0), te je skočila na treće mjesto prvenstvene ljestvice

Vodeća momčad talijanskog nogometnog prvenstva Napoli u susretu je 13. kola kod kuće svladao Milan sa 2:0 (1:0).

Domaće je u vodstvo doveo Lorenzo Insigne u 34. minuti vješto izbjegavši zaleđe nakon dubinskog dodavanja Jorginha, na 2:0 povisio je Piotr Zielinski u 73. minuti na dodavanje Mertensa, da bi na konačnih 2:1 smanjio Alessio Romagnoli koji se najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru Napolija u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Marko Rog igrao je za Napoli od 79. minute, dok je Nikola Kalinić odigrao čitav susret za Milan.

Napoli sada ima 35 bodova, četiri više uz utakmicu više od drugog Juventusa koji u nedjelju gostuje kod Sampdorije, dok je Milan sedmi sa 19 bodova. 

U rimskom derbiju Roma pobijedila Lazio također sa 2:1 (0:0), te je skočila na treće mjesto prvenstvene ljestvice, ima 30 bodova kao i četvrti Inter. Roma je povela u 49. minuti golom Diega Perottija iz 11-erca, a na 2:0 povisio je Radja Nainggolan u 53. minuti, kada je preciznim udarcem sa 18 metara zatresao mrežu.

Utješni pogodak za Lazio zabio je Ciro Immobile u 72. minuti iz još jednog 11-erca. Vodećem strijelcu talijanskog prvenstva to je 15. pogodak ove sezone. Lazio je sada pao na peto mjesto sa 28 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije