Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila noć

Napetost na Krku: Armada se okupila ispred hotela, policija čuva navijače Hajduka!

Armada
Foto: Armada veterani/Facebook
18.03.2017.
u 23:07

Navijači Rijeke okupili su se u blizini hotela i izvjesili poruke na kojima piše „Krk cijeli plavo-bijeli“ i „Potrubi za prvaka“ i pjesmom dali do znanja da se na Krku prvenstveno navija za Rijeku.

U Malinskoj na otoku Krku drugu godinu zaredom Društvo prijatelja Hajduka organizira "Bilu noć", što je ove godine izazvalo pravu buru. 

Kako javlja portal Fiuman, na Krku se skupila i Armada koja je okružila hotel u kojem je organizirana proslava. Navijači Rijeke okupili su se u blizini hotela i izvjesili poruke na kojima piše „Krk cijeli plavo-bijeli“ i „Potrubi za prvaka“ i pjesmom dali do znanja da se na Krku prvenstveno navija za Rijeku.

Srećom, ispred hotela stigla je i policija koja čuva red i pazi da ne dođe do fizičkog obračuna dviju navijačkih skupina. Uz to, na Krčkom mostu pojačana je policijska kontrola koja pozorno prati da se prema malinskoj ne bi zaputilo još pripadnika Armade.

>>Pritvorena četvorica BBB-a koji su palicama i bocama demolirali prostorije Društva prijatelja Hajduka

>>Maskirani i naoružani BBB-i upali u prostorije prijatelja Hajduka za vrijeme proslave!

Komentara 20

Avatar zagorac2
zagorac2
01:29 19.03.2017.

to vam je vas SDP i Most cetnici i komunisti koji podupiru i opravdavaje te divljake a policija stiti koga ??? valjda onu svastiku na poljudu -

AO
ante.oreskovic75
07:48 19.03.2017.

Zašto ne prekinu mudrosti bolesnika?Može se jednim potezom!!!!Svako osiguranje trebaju platiti klubovi!Brzo bi se razišli junaci koji u čoporu i svojim nastupima uživaju!

Avatar strazar
strazar
07:00 19.03.2017.

tako to pocinje uvijek od nogometa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije