Naslovnica Sport Nogomet

Napeto u Torinu, policija vodenim topovima smirivala BBB-e u središtu grada

Na utakmici između Juventusa i Dinama očekuje se oko tisuću navijača 'modrih', a policija je ovaj dvoboj proglasila utakmicom visokog rizika.
07. prosinca 2016. u 20:25 9 komentara 1908 prikaza
Policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Talijanska policija morala je koristiti vodene topove kako bi smirila skupinu navijača Dinama koji su u središtu Torina pokušali probiti policijski kordon.

Dinamo juniori Svaka čast Dinamovi klinci usred Torina pobijedili Juventus! BBB, Bad Blue Boysi Uoči utakmice Oko tisuću BBB-a 'okupiralo' Torino, Talijani strahuju od nereda

Do incidenta je došlo na San Carlu, jednom od glavnih torinskih trgova, kada su navijači Dinama zapalili nekoliko baklji i dimnih bombi, te počeli bacati petarde. Nije bilo sukoba s navijačima Juventusa, no policija je bila prisiljena koristiti se vodenim topom kako bi primirila gostujuće navijače.

Policija je potom navijače Dinama otpratila do ulice XX Settembre, gdje su autobusima prevezeni na Juventusov stadion.

Na utakmici između Juventusa i Dinama očekuje se oko tisuću navijača ''modrih'', a policija je ovaj dvoboj proglasila utakmicom visokog rizika.

f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

  • ObrenM:

    Navijaci ili .......?

  • cungalunga:

    bas dobro da su se vratili...

  • melinda:

    E da hoce da im svima polome rebra pa da pravi navijaci mogu na miru da gledaju tekmu i uzivaju u sportskim nadmetanjima bez huligana....Sve te divljake kojima nije uopce stalo do tekme vec do izazivanja nereda treba mlatiti kao ... prikaži još!o volove u kupusu bez obzira o kojoj hordi divljaka se radi....