Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

Bilić u novim problemima: Napadač Sakho uhićen jer je trudnoj djevojci prijetio ubojstvom

Diafra Sakho
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
25.08.2015.
u 15:42

Senegalac je prije dva tjedna uhićen zbog sumnje da je napao svoju trudnu djevojku, a u nedjelju je ponovno pritvoren zbog prijetnje ubojstvom!

Hrvatski trener Slaven Bilić u velikim je problemima na početku sezone. Njegov West Ham ispao je iz Europske lige, a nakon trijumfa nad Arsenalom u 1. kolu engleske lige čekićari su izgubili dvije utakmice u nizu.

Bilić hitno traži pojačanja, a dodatnu mu je glavobolju zadao napadač Diafra Sakho (25). Naime, Senegalac je prije dva tjedna uhićen zbog sumnje da je napao svoju trudnu djevojku, a u nedjelju je ponovno pritvoren zbog prijetnje ubojstvom!

Policija je navela da je Sakho zastrašivao svjedoke. A dok se slučaj ne rasvijetli, Bilić na Boleyn Ground želi dovesti Adnana Januzaja, Aarona Lennona ili Emmanuela Adebayora.

>> Slaven Bilić: Nije još kritično, no moji igrači trebaju pokazati – bratstvo

Komentara 1

MA
mamunamegalo
16:09 25.08.2015.

Nek si uzme Štimca za pomoćnog. .taj bar ne glumi da nezna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije