Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI TRANSFER

Napadač Dugopolja Tedi Surać na probi u Atléticu

Tedi Surać
Ivana Ivanovic/PIXSELL
15.12.2014.
u 07:30

Sadašnji Suraćev klub Dugopolje nalazi se na petom mjestu druge lige s 24 boda, devet manje od vodeće Gorice.

Napadač drugoligaša Dugopolje, 25-godišnji Tedi Surać (krajnje desno na fotografiji), na probi je u španjolskom trećeligašu Atléticu s Baleara, priopćio je klub s otoka u Sredozemnom moru.

Surać je u 14 ovosezonskih utakmica postigao jedan pogodak, a u Dugopolje je prije deset mjeseci stigao iz latvijske Daugav Rige. Ranije je, među ostalim klubovima, igrao i za Hajduk i Pomorac.

Tržišna vrijednost Zadranina visokog 1,86 metara kreće se oko 175 tisuća eura, procjena je Transfermarkta, njemačke internetske stranice s informacijama o transferima.

Atlético s Baleara nalazi se na 17.mjestu među 20 klubova skupine C treće lige. Prošli tjedan se pojačao desnim krilom Nizozemcem Timom Vinckenom pristiglim iz nizozemskog drugoligaša De Graafschapa.

Baleari se sastoje od četiri otoka – Mallorce, Ibize, Menorce i Fomentere – na kojima živi oko milijun stanovnika. Atlético je radnički klub s Mallorce i rival puno poznatijem bivšem prvoligašu Mallorci. Od prije šest mjeseci je pod kontrolom njemačkog poduzetnika Inga Volckmana.

Sadašnji Suraćev klub Dugopolje nalazi se na petom mjestu druge lige s 24 boda, devet manje od vodeće Gorice.

>> Tko se još sjeća Diega Coste, Mario Mandžukić je bolji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije