Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošlo godinu dana

Nantesovi igrači odaju počast tragično stradalom suigraču Emilianu Sali

Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.01.2020.
u 00:19

Nantes će tako komemorirati godinu dana od Saline smrti, kada se zrakoplov s argentinskim napadačem srušio na putu ka Cardiffu, gdje je Sala trebao potpisati ugovor za engleskog prvoligaša

Francuski prvoligaš Nantes odat će počast svom tragično preminulom igraču Emilianu Sali igranjem u "plavo-bijelim" dresovima Argentine u nedjelju kod kuće u prvenstvenoj utakmici protiv Girondins de Bordeauxa. 

Nantes će tako komemorirati godinu dana od Saline smrti, kada se zrakoplov s argentinskim napadačem srušio na putu ka Cardiffu, gdje je Sala trebao potpisati ugovor za engleskog prvoligaša.

Emiliano Sala
1/15

Umjesto tradicionalne "zeleno-žute" kombinacije po kojima su dobili nadimak Kanarinci, Nantes će igrati u posebnim dresovima "Albiceleste", koji će se u nedjelju prodavati, a cijeli prihod ide pomoć školi nogometa u Argentini. 

Nantes i Cardiff City se još uvijek spore oko novaca za Salin prijelaz. 

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije